Після року мовчанки Гайтана раптово вигулькнула в європейській країні: фани благають повернутися до України

Багато іменитих зірок з початком повномасштабної війни зникли з українських радарів, поступившись місцем молодим й амбітним артистам. В їх числі опинилася й виконавиця зі своєрідним голосом Гайтана.

Гайтана неабияк розчарувала своїх шанувальників, оскільки останнім часом не дає про себе знати ані новими композиціями, ані новинами з особистого життя. В Інстаграмі співачки можна побачити чимало коментарів з благанням відгукнутися й розповісти про себе. Та зірка не особливо радує фанів.

Гайтана весело проводить час

Цілий рік про знаменитість не було ні слуху ні духу. А на початку липня чорнявка таки поділилася спільною з чоловіком та донькою світлиною. На знімку можна побачити не лише радісну Гайтану, але й усміхненого саунд-продюсера Алекса Смарта та їхню спільну донечку Сапфір-Ніколь, яка у свої 5 рочків вже доволі сильно витягнулася.

Як бачимо, в житті родини все гаразд. Вони всім гуртом гуляють по лісовій галявині, а потім розважаються у парку атракціонів. От тільки геолокацію зірка чомусь не вказала. Замість неї це зробив Богдан Беспалов. Блогер безсоромно зазирнув у графу “Інформація про обліковий запис” співачки й дізнався, що востаннє власниця Instagram перебувала у Швейцарії. Сказати напевно, що Гайтана ще й досі перебуває у цій європейській країні не береться ніхто.

Натомість фани любительки двох вікон з нетерпінням очікують на повернення зірки в музичний та інформаційний простір:

“Гайтаночко! Поверніться на українську естраду! Так вас не вистачає. Я дуже цього чекаю!”

“Ви для мене назавжди номер 1 на нашій сцені. Дякую за ваші пісні! Творіть, надихайте, будьте щасливі!”

“Коли буде змога і натхнення, повертайтесь на сцену в Україну”.

“Сумую і мрію потрапити на ваш концерт”.

“Будемо щасливі чути оксамитовий голос України”.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.