Оля Полякова полонила серце “азовця” Михайла Діанова, якого не відпускає від себе: “Я заміжня людина”

Оля Полякова частенько викладає в мережу світлини з захисником Азовсталі Михайлом Діановим. Після кадрів зі спільної риболовлі широкий загал вирішив, що співачка і морпіх є парою.

Прошерстивши акаунт Олі Полякової в Інсті, можна побачити зірку в оточенні багатьох чоловіків, зокрема, є світлини з Анрі Джохадзе, Владом Міцкевичем, Позитивом, Михайлом Ясинським та багатьма іншими. Емоційна знаменитість може обніматися і навіть цілуватися з представниками протилежної статі.

Та чомусь з усіх до пари Олі приписали саме Михайла Діанова. Напевно, тому, що зірка з’являється з мужнім захисником найчастіше. Так, саме Полякова розповіла, що чоловік перерахував 400 тисяч гривень, які залишилися після лікування, на благодійний проєкт “Дитинство без війни”. Коли українці побачили, в якому стані Михайло повернувся з російського полону, то зібрали на його реабілітацію набагато більше коштів, аніж знадобилося.

Співачка і захисник Маріуполя разом відвідували мера Львова Садового теж у рамках благодійного проєкту, збираючи кошти на потреби військових у протезуванні. “Азовця” можна було побачити й на концерті співачки, і в кліпі “Дякую”. Оля дуже щемко привітала Діанова з днем народження, написавши чимало теплих слів.

Днями зірка виклала світлину з риболовлі, яка відбувається у неї на фазенді. Тут-то шанувальники зірки не змовчали й почали обережно цікавитися в Олі, чи вони з Михайлом є парою. Напевно, хотіли отримати інформацію з перших вуст. Полякова відповіла на поставлене питання іншим питанням, поцікавившись:

“Скажіть, а що, не можна просто з людиною дружити? Обов’язково оце ваше шпілі-вілі потрібно включати?”

Далі мама двох донечок нагадала публіці, що вона узагалі-то заміжня, і її Вадик товаришує з Михайлом. Ще й пожартувала:

“Ми його взяли в полон, якщо чесно, він з одного полону вийшов і до другого попав, до нас додому”.

А ще з’ясувалося, що в Олі чимало друзів-чоловіків. Тож із військовим їх об’єднує виключно дружба. Сам Михайло розлучився 12 років тому і має дорослу доньку.