В кімнаті Олі Полякової немає місця для Вадима Буряковського: в шлюбі пари з’явилися проблеми

Українська співачка Оля Полякова вже понад 18 років живе у шлюбі з київським бізнесменом Вадимом Буряковським. Зараз у стосунках подружжя непростий період.

Вадим Буряковський – чоловік відомої співачки Олі Полякової. Він абсолютно не медійна персона. Вадим не ходить з зірковою дружиною на світські заходи, не дає інтерв’ю і навіть не фотографується з нею. Саме тому, більшість прихильників співачки навіть не знають, як виглядає її чоловік.

Вадим Буряковський – київський бізнесмен та фінансист, а в минулому – мільйонер. Чоловік старший за свою дружину на 15 років. Наразі, йому 60.

Оля Полякова давно перебуває в щасливому шлюбі зі своїм чоловіком
Як виглядає чоловік Олі Полякової

Одружилися Оля і Вадим у 2004 році. Заради молодої співачки бізнесмен покинув свою першу дружину. Цікаво, що повів під вінець Олю Вадим лише тоді, коли вона вже була вагітною їхньою першою донькою Машею.

Полякова не приховує, саме її чоловік свого часу вклав у неї багато фінансів і допоміг пробитися в український шоу-бізнес. Зараз ситуація дещо змінилася. Буряковський вже немає мільйонних доходів і велику частину сімейних витрат взяла на себе сама Полякова.

Оля Полякова зі своїм коханим чоловіком
Як виглядає чоловік Олі Полякової

Варто відзначити, що сама співачка досить відверто розповідає про свій шлюб на публіку. Так, у 2021 році Полякова разом з телеведучою Єфросиніною почали випускати власне Ютуб-шоу “Дорослі дівчата”. Там, артистки спілкуються між собою на найрізноманітніші теми і розповідають про себе те, чого ніколи не говорили в жодному інтерв’ю. Так, ще у перших випусках “Дорослих дівчат” Полякова наговорила всякого про свого чоловіка і про свій шлюб в цілому.

Так, співачка зізналася, що вже багато років не спить з чоловіком в одному ліжку. Оля зазначила, що це начебто через те, що вона має чутливий сон і їй зручніше спати одній. Щодо виконання подружніх обов’язків, Полякова зізналася, що не часто має близькість з чоловіком.

Хотілося б двічі на тиждень. Не так! Хотілося б хотіти двічі на тиждень. У довгому шлюбі є ось ця трішки лінь, розумієш?

, – зізналася Ольга.

Оля Полякова розповіла, як її мама змусила мільйонера Вадима на ній одружитися
Оля Полякова в програмі Дорослі дівчата

При цьому співачка зізнається, що розлучатися з чоловіком не хоче, адже не хоче ділити спільне майно, якого за 18 років назбиралося дуже багато.

Після початку повномасштабної війни в Україні, Полякова на довгий період виїхала з дітьми за кордон, а її чоловік залишився в Києві. Співачка зізнається, довга розлука не пішла на користь їхньому шлюбу. Вони відвикли один від одного, з’явилося ще більше сварок та непорозумінь, але вони намагаються відновити свої почуття.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.