“В мене не було іншого виходу!”: Ігор Кондратюк розповів про те, чому працював з Оксаною Марченко в одному шоу

Ігор Кондратюк, громадський діяч та телеведучий, переступив свої принципи та вимушений був працювати з Оксаною Марченко, не зважаючи на різні політичні позиції

Декілька років підряд Ігор Кондратюк був одним із головних членів журі співучого шоу “Х-Фактор”. Він працював з різними співаками та акторами, але найскладнішим було бачити на знімальному майданчику Оксану Марченко.

Річ у тому, що конфлікти між колегами виникли ще у 2014 році. Дружина проросійського політика Медведчука, Оксана Марченко, не підтримала позицію громадськості та публічно не засудила анексію Криму. Всі працівники та учасники шоу “Х-Фактор” довгий час очікували від телеведучої хоча б одного слова. Але вона просто мовчала.

Ігор Кондратюк розповів про свої стосунки зі зрадницею Оксаною Марченко
Ігор Кондратюк розповів про свої стосунки зі зрадницею Оксаною Марченко

Ігор Кондратюк один із них. Він чесно відповів в одному зі своїх інтерв’ю, що чекав від Оксани публічної заяви. Саме тому з березня 2014 року і по травень вони продовжували спілкуватись, ніби нічого не сталось.

Ігор Кондратюк розповів про конфлікт з Оксаною Марченко

Ігор Кондратюк розповів про свої стосунки зі зрадницею Оксаною Марченко
Ігор Кондратюк розповів про свої стосунки зі зрадницею Оксаною Марченко

Потім телеведучий вивів жінку на відверту розмову.

“Ми з нею посварилися, вона почала мені розповідати про якийсь народ Криму і Донбасу. Я не знаю таких народів”

Після таких слів стосунки між колегами остаточно були зіпсовані. Ні Оксана Марченко, ні Ігор Кондратюк, не могли покинути шоу, адже у них були підписані контракти. Також продюсери не могли взяти не себе відповідальність та просто вигнати жінку. В такому разі їм загрожував досить великий штраф.

Лише у 2017 році Оксана Марченко все ж залишила шоу.

Потрібно зазначити, що до 2014 року телеведуча жодного разу не показувала проросійських настроїв. Вона розмовляла на кастингах та ефірах виключно українською мовою. Досить часто одягала вишиванки.

Саме такої різкої зміни політичних поглядів і не очікували колеги та друзі Оксани. Ігор Кондратюк усвідомлює, що це була його помилка, і спілкування з жінкою потрібно було припинити ще раніше.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.