Потап, Монатік, Юлія Саніна – чим займались ці та інші українські зірки до того, як стати популярними

Багато людей, здобуваючи освіту, обирають для себе зовсім інших шлях. Артисти не виняток. Співаки та телеведучі працювали на різних посадах, перед тим, як стати популярними та відомими

Більшість українських зірок мали чорну смугу у своєму житті та ледве зводили кінці з кінцями. Дивлячись на знайомі обличчя, важко повірити в те, що вони працювали тренерами, науковцями, лікарями чи вчителями.

Потап

Потап
Потап

З самого дитинства батьки Олексія Потапенка віддали сина на секцію плавання. Хлопцю настільки сподобався цей вид спорту, що він з легкістю отримав звання майстра. Але, навчаючись в університеті на тренера з плавання, майбутній репер починав писати свої пісні. Доля склалась таким чином, що Олексій ні дня не попрацював по професії, хоча грав за команду “Динамо Київ” з водного поло та навіть отримав звання чемпіона України.

Монатік

Монатік
Монатік

Не так давно в одному зі своїх інтерв’ю Дмитро Монатік зізнався, що довгий час працював в студії танців в Києві та був там керуючим. Він завжди прагнув танцювати й виступати з відомими артистами. Це було до тих пір, поки одного разу зірка Монатіка не засяяла на шоу “Х-Фактор”.

Юлія Саніна

Юлія Саніна
Юлія Саніна

Відома українська співачка Юлія Саніна з дитинства мала чарівний голос. Але своє життя вона вирішила присвятити журналістиці. Навчаючись в університеті вона відкривала для себе різні особливості професії, в тому числі брала інтерв’ю в різних людей. Одним з таких став рокер, який потім став коханням всього життя. Саме майбутній чоловік переконав дівчину закинути роботу та присвятити себе творчості.

Ігор Кондратюк

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

Не для кого не секрет, що Ігор Кондратюк не просто талановитий телеведучий, але і має науковий ступінь. Він працював фахівцем з оптики та написав чимало наукових статей. В 1996 році навіть захистив кандидатську дисертацію. Попри роботу телеведучого, Ігор Кондратюк тривалий час був співробітником відділу молекулярної біофізики.

Віктор Бронюк

Віктор Бронюк
Віктор Бронюк

Фронтмен гурту “ТІК” тривалий час працював головним спеціалістом відділу культури в рідній Вінниці. В співака вища освіта, він закінчив історичний факультет Вінницького державного університету.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.