“Все по новій”: Надія Мейхер передумала зникати і почала філософствувати в Інстаграмі під новими фото

Останнім часом дочекатись нових фото від Надії Мейхер практично не можливо. Тим більше після нещодавнього видалення всіх соціальних мереж зірки

Надія Мейхер відома українцям не тільки, як учасниця групи Віагра. Вона також талановита акторка, дизайнера та просто красива жінка. 41-річна зірка постійно слідкує за своїм зовнішнім виглядом та харчуванням. Саме тому, у реальний вік співачки ніхто не вірить. Адже більше 30 років їй просто не дати.

Надія Мейхер повертає соціальні мережі

Надія Мейхер повертає соціальні мережі
Надія Мейхер повертає соціальні мережі

На днях Надія виставила на своїй сторінці в інстаграм новий пост з досить відвертим фото. На світлині можна помітити красиву фігуру жінки. Напівпрозора спідниця-максі та укорочений топ підкреслюють дані співачки.
Таку красиву та витончену фотографію Надія Мейхер вирішила підписати теж досить незвичайно.

“Тільки любов з тобою. Уста шепочуть тільки твоє ім’я… Очі спрямовані у твою неосяжність”

Прихильники Надії Мейхер одразу засипали жінку компліментами. Жінка виглядає досить гармонійно на фоні морського каміння в такому чорному вбрані.

На сторінці співачки наразі лише два пости. Адже зовсім нещодавно Надія Мейхер повністю видалила всі світлини зі своїх соціальних мереж. Це трапилось на фоні чуток про підтримку режиму сусідньої країни стосовно України.

Надія Мейхер повертає соціальні мережі
Надія Мейхер повертає соціальні мережі

Напевно, Надія вирішила розпочати все з чистого листа та заповнювати свої соціальні мережі зовсім іншим контентом.

Нагадаємо, що Мейхер перебуває в офіційному шлюбі з російським бізнесменом Михайлом Уржумцевим. Він як працював, так і продовжує працювати в росії та не став на захист Україні. А ось Надія Мейхер намагається не коментувати позицію свого чоловіка та уникає подібних тем.

Надія Мейхер з чоловіком Михайлом
Надія Мейхер з чоловіком Михайлом

Для багатьох українців вже давно мовчання сприймається, як підтримка агресора.

Популярне

Схожі статті

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.