“Дорослі дівчата” Єфросиніна та Полякова другий рік поспіль відкривають секрети: зазвичай про чоловіка Олі

Два роки тому Маша Єфросиніна та Оля Полякова зняли свій перший випуск шоу "Дорослі дівчата". З того часу глядачі дізнались багато таємниць з особистого життя зірок

3 вересня 2021 року на світ вийшов перший ефір програми “Дорослі дівчата” на YouTube каналі. Оля Полякова та Маша Єфросиніна обговорюють різні жіночі тематики та діляться власним досвідом спілкування з чоловіками та дітьми.

Не дивно, що такий формат шоу спав на думку саме довгоногій співачці. Маша не могла собі уявити, які спільні теми можуть бути у двох різних жінок. Ба більше, Єфросиніна відверто зізнавалась, що трішки побоювалась Олю Полякову.

Цікаві історії з шоу "Дорослі дівчата"
Цікаві історії з шоу “Дорослі дівчата”

І ось два роки пройшло, мов один день. Шоу досить популярне та збирає багато переглядів. Прихильники в захваті від відвертості своїх кумирів.

Маша та Оля вирішили привітати одна одну з ювілеєм. Єфросиніна зробила досить смішну підбірку моментів з колегою.

А ось Полякова пішла іншим шляхом і вирішила виставити досить чуйне відео, де показала еволюцію стосунків між подругами. Завдяки саме спільній справі жінки знайшли підтримку одна в одній та змогли разом пережити важкий 2022 рік, та продовжують бути опорою одна для одної.

Цікаві історії з шоу “Дорослі дівчата”

Жінки часто розповідають цікаві факти з особистого життя. Особливо полюбляє відкривати секрети Оля Полякова. Так, вона повідомила подрузі, що її чоловік, Вадим Буряківський, припинив спілкуватись з друзями саме через співачку. Адже вона заполонила весь його вільний час собою та родиною.

Цікаві історії з шоу "Дорослі дівчата"
Цікаві історії з шоу “Дорослі дівчата”

Маша Єфросиніна, в свою чергу, не змогла стати на бік Олі, адже насправді не може вважати Вадима жертвою. Саме тоді, вперше, телеведуча зізналась, що побоюється чоловіка подруги, попри його доброту. Жінка пригадала, як одного разу почала сперечатись з Вадимом і відчула, як серце впало в п’ятки.

Цікаві історії з шоу "Дорослі дівчата"
Цікаві історії з шоу “Дорослі дівчата”

Саме за такі відверті історії глядачі і люблять шоу. Жінки продовжують працювати над новими випусками та планують розширювати проєкт.

 

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.