Злата Огнєвіч більше не заслужена, а Таїсія Повалій – не народна артистка: хто позбавив співачок звання

Петиція про позбавлення Таїсії Повалій та ще кількох її колег звання народних артистів України набрала у 2015 році всього 149 голосів. Нині співачка стверджує, що у неї цей титул таки відібрали.

Таїсія Повалій

Співачка, що колись вважалася “золотим голосом України”, нині гастролює по пермі та твері. Виступає на тлі дівчат у кокошниках і розпатякує, що росіян треба виховувати духовно, і вона докладе до цього всіляких зусиль. Російська преса повідомляє, що на батьківщині артистку позбавили звання народної. Та Тая, мовляв, не переймається, бо її прості люди люблять і без цього. Тепер Повалій може тішитися отриманням звання народної артистки Інгушетії.

Таїсія Повалій позбулася звання

Нині зрадниця мешкає у москві разом із чоловіком Ігорем Лихутою та 80-річною матір’ю. Літня жінка ніяк не хотіла покидати Україну, адже народилася в Києві й мала намір дожити останні дні в рідному місті. Але донька знайшла залізні аргументи – сказала, що не зможе приїхати побачитися, і матуся здалася.

Злата Огнєвіч

Та якщо українці довго дискутували з приводу, чи треба позбавляти високих звань артистів-зрадників, то окупанти діяли доволі рішуче. Щойно анексували Крим, намагалися вмовити зірку переметнутися на їхній бік і прославляти всі злодіяння рф, та коли почули рішучу відмову, то ницо помстилися.

Злату Огнєвіч позбавили звання

Злата Огнєвіч була певна, що позбулася звання “Заслужена артистка Криму” ще 2014 року. Адже ніколи не мовчала, а відверто розповідала про звірства російських окупантів і завжди заявляла, що “Крим – це Україна”.

Про рішення кримської влади щодо неї Злата дізналася навесні 2022 року. Здивування не було, лише подив – вона була певна, що звання, отримане у 2013-му, втратила відразу після захоплення півострова.

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.