Ексдружина Остапчука Христина Горняк зізналася, що розійшлася зі своїм коханим-австрійцем: “Привітайте мене”

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк зізналася, що знову самотня. Жінка протягом 8 місяців будувала стосунки з таємничим іноземцем, але щось не склалося.

Христина Горняк – нотаріусиня, блогерка, а також ексдружина Володимира Остапчука. Колись заради неї шоумен покинув свою першу дружину Олену Войченко після 10 років шлюбу. Стосунки Горняк і Остапчука розвивалися дуже швидко. Вже за декілька місяців після розлучення з Войченко Остапчук зробив пропозицію руки і серця Христині, а ще через пару місяців вони зіграли весілля. Та цей союз виявився не довготривалим. Зіркове подружжя прожили у шлюбі трохи більше одного року.

Христина Горняк і Володимир Остапчук прожили в шлюбі більше року

Розлучення з Остапчуком Христина Горняк переживала складно. Жінка поставила свою кар’єру нотаріуса на паузу і почала жити на 2 країни: Україна та Австрія. Та деякий час назад жінка все ж зізналася, що перебуває у нових стосунках. Христина мало говорила про нового обранця та відомо, що він не українець. Судячи з того, що зараз Горняк час від часу живе в Австрії, можна зробити висновок, що він австрієць. Говорячи про коханого у Інстаграм-блозі, Христина навіть не називала жодного разу його ім’я, а позначала його стікером у вигляді клубочку ниток.

Нещодавно, відповідаючи на питання підписників, Горняк зізналася, що вона розійшлася зі своїм бойфрендом після 8 місяців стосунків.

Наразі ми не разом… не знаю, що чекає на нас завтра, але думаю, що те, що склалось виправити дуже складно. Тому привітайте мене, я завжди казала: ми зустрічаємо людей на різний період і термін в житті. Когось на 3 роки, когось на 8 місяців, а когось на все життя!!! Тому “далі буде”.

, – поділилася Горняк зі своїми підписниками.

Ексдружина Остапчука Христина Горняк зізналася, що розійшлася зі своїм коханим-австрійцем

Варто відзначити, що поки Христина Горняк переживає чергову “трагедію” у житті, його колишній Володимир Остапчук знаходиться у щасливих стосунках з дівчиною, яка молодша за нього на 16 років. Подейкують, що шоумен вже встиг зареєструвати шлюб з цією молодою обраницею.