Як виглядає чоловік Анастасії Приходько, який кохав співачку зі школи: пара відзначила 10-річчя шлюбу

Зазвичай Анастасія Приходько утримувалася від демонстрації свого благовірного. Навіть коли запрошувала додому Катю Осадчу та Славу Дьоміна для інтерв'ю, не показувала, як виглядає чоловік. Та врешті все змінилося.

Настя Приходько з чоловіком відзначили 10-ту річницю шлюбу. Врешті широкий загал мав можливість побачити, як виглядає чоловік співачки, якому вона народила двох дітей. Олександр був закоханий в дівчину ще зі шкільної лави, але вона була зайнята просуванням у шоубізнесі, вийшла заміж, народила донечку. То їй було не до старого шкільного друга.

Весілля Насті й Олександра відбулося 10 років тому

Та Олександр таки дочекався свого щастя і 2013 року пара стала на весільний рушник. Судячи з ретросвітлини, де молодята розписуються у спортивних костюмах, можна зробити висновок, що пишного весілля в голубків не було. Зірка похвалилася:

“Ну що! 10 років від моменту нашої реєстрації шлюбу!”

Погану якість світлини Настя обґрунтувала тим, що знайшла її в мережі, бо власні архівні знімки показувати нікому не готова. Лише відзначила, що вони з коханим тоді були лише вдвох і це їхнє особисте свято. 4 вересня молодята розписалися, а 8-го числа обвінчалися.

Час сплинув непомітно. І ось уже пара відгуляла олов’яне весілля. До ресторану під час війни вирішили не ходити, а влаштували вечірку вдома. Вийшла гулянка а-ля 90-ті роки. Всі гості суворо дотримувалися дрес-коду.

Сама наречена вбралася в одяг, який носила у 18 років. Навіть зачіску собі зробила, яка була в юності. Сашко вбрався в спортивний костюм “Адідас” і кепку – все, як було заведено на зламі віків.

Напевно, знайшли всі ці вінтажні речі десь на горищі. До речі, серед раритетів відшукалася навіть вінілова платівка з піснями Приходько. Судячи з фотозвітів, які зірка виклала в Інстаграм-сторі, свято вдалося на славу.

Популярне

Схожі статті

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.