“Тепер я можу не мовчати”: екс-дружина зірки “Будиночка на щастя” Войтенка розповіла, як він до неї ставився Ексклюзив

Несподіване зізнання Валентини Марініною сколихнуло інтернет. Виявляється симпатичний та веселий Костянтин Войтенко в реальному житті зовсім іншим

Український актор Костянтин Войтенко, відомий глядачам за серіалом “Будиночок на щастя” наразі розлучений. Його перша дружина офіційно оформила документи ще минулому році. В пари є донька, яка наразі залишилась проживати з мамою.

Валентина Марініна та Костянтин Войтенко
Валентина Марініна та Костянтин Войтенко

Лише через рік після розлучення ексдружина Валентина вирішила зробити досить гучне зізнання.

“Мій колишній чоловік – перверзний нарцис і насильник. “

За словами жінки Костянтин спілкувався з нею досить агресивно та постійно погрожував. Вона відчула на собі всі види насильства: фінансове, психологічне та навіть фізичне.

Валентина Марініна та Костянтин Войтенко

Валентина Марініна та Костянтин Войтенко
Валентина Марініна та Костянтин Войтенко

Сварки в родині були звичною справою. Дружина навіть декілька разів виклала співробітників поліції. На жаль, вони не були зацікавлені в виконанні своїх посадових обов’язків.

“Коли я вперше і востаннє викликала поліцію після випадку фізичного домашнього насильства, поліція натякала: “ви подумайте, може помиритеся?”

Таке відношення співробітників правоохоронних органів Валентину дуже здивувало. Адже в розвинутих європейських країнах насильство засуджується, а жінці надають великий спектр допомоги, в тому числі й психологічної.

Валентина Марініна та Костянтин Войтенко
Валентина Марініна та Костянтин Войтенко

Ексдружина Костянтина Войтенка стверджує, що сама давала коханому можливість просити вибачення, час на зміни. Але все ставало лише гірше. Синці сходили, а психологічний стан відновлювався після роботи зі спеціалістами. Врешті решт жінка вирішила зібрати волю в кулак та піти від актора.

“Лише зараз я можу сміливо сказати публічно. Лише через рік після офіційного розлучення, проживаючи в Ірландії, в якій будь-яка форма насильства карається законом та громадською думкою “

Зазначимо, що Валентина та Костя одружились у 2015 році. Дівчина була учасницею шоу “Танцюють всі!”. За рік після одруження в пари народжується прекрасна донечка Емілія. Родина жила щасливо, як здавалось оточуючим, протягом семи років. Наразі Валентина з донькою проживає в Ірландії та поки не планує повернення до України.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.