“Тепер я можу не мовчати”: екс-дружина зірки “Будиночка на щастя” Войтенка розповіла, як він до неї ставився

Несподіване зізнання Валентини Марініною сколихнуло інтернет. Виявляється симпатичний та веселий Костянтин Войтенко в реальному житті зовсім іншим

Український актор Костянтин Войтенко, відомий глядачам за серіалом “Будиночок на щастя” наразі розлучений. Його перша дружина офіційно оформила документи ще минулому році. В пари є донька, яка наразі залишилась проживати з мамою.

Валентина Марініна та Костянтин Войтенко

Лише через рік після розлучення ексдружина Валентина вирішила зробити досить гучне зізнання.

“Мій колишній чоловік – перверзний нарцис і насильник. “

За словами жінки Костянтин спілкувався з нею досить агресивно та постійно погрожував. Вона відчула на собі всі види насильства: фінансове, психологічне та навіть фізичне.

Валентина Марініна та Костянтин Войтенко

Валентина Марініна та Костянтин Войтенко

Сварки в родині були звичною справою. Дружина навіть декілька разів виклала співробітників поліції. На жаль, вони не були зацікавлені в виконанні своїх посадових обов’язків.

“Коли я вперше і востаннє викликала поліцію після випадку фізичного домашнього насильства, поліція натякала: “ви подумайте, може помиритеся?”

Таке відношення співробітників правоохоронних органів Валентину дуже здивувало. Адже в розвинутих європейських країнах насильство засуджується, а жінці надають великий спектр допомоги, в тому числі й психологічної.

Валентина Марініна та Костянтин Войтенко

Ексдружина Костянтина Войтенка стверджує, що сама давала коханому можливість просити вибачення, час на зміни. Але все ставало лише гірше. Синці сходили, а психологічний стан відновлювався після роботи зі спеціалістами. Врешті решт жінка вирішила зібрати волю в кулак та піти від актора.

“Лише зараз я можу сміливо сказати публічно. Лише через рік після офіційного розлучення, проживаючи в Ірландії, в якій будь-яка форма насильства карається законом та громадською думкою “

Зазначимо, що Валентина та Костя одружились у 2015 році. Дівчина була учасницею шоу “Танцюють всі!”. За рік після одруження в пари народжується прекрасна донечка Емілія. Родина жила щасливо, як здавалось оточуючим, протягом семи років. Наразі Валентина з донькою проживає в Ірландії та поки не планує повернення до України.