Доньки Камалії святкують 10-й день народження: співачка розповіла про незвичайний подарунок для двійнят

6 вересня доньки відомої української співачки Камалії Арабелла і Мірабелла святкують свій 10-й день народження. Артистка зворушливо привітала доньок і розповіла, що подарувала їм на свято.

У сім’ї української співачки Камалії сьогодні свято: її донечки Арабелла і Мірабелла святкують день народження. Дівчаткам виповнилося по 10 років.

У своєму Інстаграм-блозі Камалія привітала доньок зі святом, а також розповіла про труднощі, які вони пережили за останній рік. Так, співачка зізналася, що живе зі своїми доньками в розлуці, адже через війну дівчата живуть та навчаються у Лондоні, а Камалія вже повернулася в Україну.

Камалія показала своїх донечок
Доньки Камалії святкують 10-й день народження

Співачка зізнається, що мріяла влаштувати іменинницям розкішне свято з друзями, однокласниками, аніматорами. Та зараз це неможливо. Та все ж одне бажання двійнят вона з чоловіком вирішила виконати. Так, Камалія розповіла, що Арабелла і Мірабелла на свій день народження хотіли лише один подарунок – відсвяткувати цей день в родинному колі, але не за кордоном, а в Україні.

Єдиний подарунок, якого вони щиро бажали, це відзначити своє 10-річчя в Києві. Ми всім серцем прийняли їхнє бажання

, – зазначила Камалія.

Користувачі Мережі привітали співачку та її доньок у коментарях:

  • “Вітаю! Прекрасні побажання, хай все здійсниться!”;
  • “Яка красива сім’я. Щастя вам”;
  • “Як багато залежить від жінки, ви найкраща матуся, жінка, а ще Україночка з великої букви. Бережіть свою сім’ю і Україну”;
  • “Я всю Вашу сімʼю щиро вітаю з Іменинницями! Щасливої Долі! Божого Благословіння! Здійснення всіх Мрій! Скорішої нашої Перемоги”.

Нагадаємо, Арабелла і Мірабелла – дуже бажані і довгоочікувані діти для Камалії і її чоловіка Захура. Співачка після одруження з пакистанським мільярдером цілих 10 років намагалася стати мамою, та всі спроби були даремними. Співачка могла завагітніти, а ось виносити дитину – ні. Камалія не приховує, що пережила далеко не один викидень, але не втрачала надію стати мамою. Через 10 років спроб співачці все ж вдалося народити здорових двійнят Арабеллу і Мірабеллу.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.