Не прив’язана до шлюбу, а все одно мовчить: донька Ольги Сумської Тоня Паперна офіційно не одружена з Ягличем

Донька відомої української актриси Ольги Сумської Антоніна Паперна давно живе і працює в москві та замовчує війну в Україні нібито заради безпеки своїх дітей і чоловіка-росіянина.

Старша донька Ольги Сумської Тоня Паперна завжди була присутня на всіх важливих сімейних подіях, однак на прощання зі своєю бабусею, Ганною Іванівною Опанасенко-Сумською, в лютому 2022 року актриса не приїхала, тому що в Україні почалася повномасштабна війна, а вона давно живе і працює в москві.

Як потім розповідав в інтерв’ю двоюрідний брат Антоніни В’ячеслав Хостікоєв, за цей час він не почув жодного слова від сестри, чим дуже розчарований і не вірить, що все хороше так в одну мить просто стирається з пам’яті. Тоня Паперна продовжує відвідувати світські заходи і нещодавно знялась в новому російському серіалі.

Старша донька Ольги Сумської Тоня Паперна замолює гріхи у храмі
Донька Ольги Сумської Тоня Паперна офіційно не одружена з Ягличем

Матір Паперної, Ольга Сумська, спершу захищала спадкоємицю від критики і нападків за мовчання, намагаючись відбилити її репцтацію та пояснюючи її дії тим, що вона робить все заради своєї власної сім’ї та її безпеки, адже у Тоні двоє маленьких дітей від російського актора Володимира Яглича.

Але з часом Сумська заявила, що не може більше публічно вигороджувати доньку, коли інші матері втрачають дітей, однак Ольга В’ячеславівна підкреслила, що не дивлячись ні на що любить свою дитину, спілкується хоча б по телефону з Антоніною і онуками та вірить, що колись вони всі зможуть зустрітися і обійнятися як раніше. Для неї це болісна тема.

Донька Ольги Сумської Тоня Паперна офіційно не одружена з Ягличем
Донька Ольги Сумської Тоня Паперна офіційно не одружена з Ягличем

Як виявилось, Паперна навіть офіційно не заміжня за Ягличем. В архівному інтерв’ю Ользі Горбачовій Сумська розповідала, що приймає ситуацію яка вона є та не втручається у стосунки доньки і зятя:

Це особистість, дуже сильний чоловік, талановитий актор. Я не насмілюся щось йому радити. Не хочу отримати у відповідь непотрібні епітети

Ольга вважає, що Антоніна підсвідомо ймовірно чекає на пропозицію від Володимира Яглича.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.