Тіна Кароль і Дан Балан, Лобода і Тілль Ліндеманн та інші зіркові пари, чиє кохання було за сценарієм

Виявляється, що багато сценічних романів насправді були за сценарієм і вигадані лише для піару артистів. Хто "любив" лише на камеру – далі в матеріалі.

Зірки часто йдуть на різні хитрощі, аби привернути до себе увагу публіки. Як відомо, найбільше люди люблять обговорювати особисте життя та любовні романи знаменитостей. Тож часто знаменитості “розігрують” кохання на публіку.

Тіна Кароль і Дан Балан

Зіркові пари, чиє кохання було за сценарієм: Тіна Кароль і Дан Балан

Про роман Тіни Кароль і Дана Балана почали говорити після виходу в ефір 9 і 10 сезонів вокального шоу “Голос країни”. Там Дан і Тіна були тренерами проєкту, але публіка помітила між ними особливий зв’язок. Дан постійно залицявся до української співачки, обіймав її і робив милі подарунки. Тіна відповідала взаємністю молдавському мачо. Ба більше, тоді Кароль і Балан записала спільну романтичну пісню і коли вони її виконували, то було очевидно, що вони закохані.

Та насправді, це була лише гра на камеру. Після виходу проєкту продюсер “Голосу” Завадюк обмовився, що це він вигадав роман між Кароль і Баланом для підняття рейтингу шоу. Публіка була вражена таким зізнанням.

Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн

Зіркові пари, чиє кохання було за сценарієм: Лобода і Тілль Ліндеманн

Світлана Лобода вже багато років тримає своє особисте життя в секреті. Та співачці довгий час приписували роман з німецьким рокером Тіллем Ліндеманном. Вони час від часу з’являлися разом на світських заходах. Крім того, їх навіть фотографували разом папараці. А от коли у 2018 році Лобода зізналася, що вагітна, прихильники були впевнені, що батьком дитини є точно Тілль.

Та сама Лобода завжди відмовлялася коментувати свої стосунки з німецьким рокером. Лише одного разу співачка обмовилася, що не може говорити на цю тему, бо у неї контракт. Тут і стало зрозуміло, що ніякого роману між Лободою і Ліндеманном немає, вони спеціально створили ілюзію стосунків для додаткового піару.

Святослав Вакарчук і Віталіна Мусієнко

Зіркові пари, чиє кохання було за сценарієм: Святослав Вакарчук і Віталіна Мусієнко

Багато хто вважав, що розлучення Вакарчука з Лялею Фонарьовою після 20 років шлюбу пов’язане з втручанням у особисте життя артиста молодої співачки Віталіни Мусієнко. Дівчині, як молодій виконавиці, такий піар був тільки плюсом, адже привертав увагу до її персони. Та пізніше виявилось, що Вакарчук став для Віталіни лише творчим наставником і ніяких романтичних стосунків між ними не було.