Як змінилось життя Романа Сасанчина – переможець “Голосу Країни”, батьківство в 19 років та розлучення

Прокинувшись популярним Роман Сасанчин вирішив взяти від долі максимум. На перемозі в музичному шоу "Голос країни" юнак не зупинився і продовжує будувати власну кар'єру

21-річний співак з маленького села Садки, що в Тернопільській області, став відомим у 2012 році. Саме тоді він бувши ще досить юним хлопчиком, прийшов на сліпі прослуховування “Голос. Діти”. Історія хлопця розчулила глядачів, але тренери не відчули особливого таланта і ніхто до нього не повернувся.

Як зараз живе переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин
Як зараз живе переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин

Роман вирішив спробувати удачу знову у 2015 році. І тут на хлопця очікував тріумф.

Потрапивши в команду Тіни Кароль співак здобув свою першу перемогу.

А ще через п’ять років Роман Сасанчин прийшов на дорослу версію шоу і знову обрав в тренери Тіну. Всі були здивовані, адже хлопець зміг здобути перемогу вдруге.

Життя Романа Сасанчина після проєкту
Життя Романа Сасанчина після проєкту

Життя Романа Сасанчина після проєкту

У 2021 році співак одружується зі своєю дівчиною Іванною, а через рік у родини появилась донька. Роману було лише 19 років, коли він став батьком для маленької Елізабет. Пара любить показувати прихильникам своє щасливе подружнє життя.

Життя Романа Сасанчина після проєкту
Життя Романа Сасанчина після проєкту

У 2022 році ходило багато чуток про те, що Роман та Іванна більше не живуть разом, і дружина сама ініціює розлучення. Сама ж дівчина, у своїх соціальних мережах говорила проте, що її родина не пройшла випробування війною. В бік Іванни посипались гнівні коментарі про те, що вона просто користується популярністю свого чоловіка та хайпить на цьому.

Життя Романа Сасанчина
Життя Романа Сасанчина

Попри всі чутки, уже у 2023 році Роман та Іванна виставили ніжні світлини з власного вінчання. Тепер пара офіційно одружена перед Богом.

Наразі родина проживає в Києві, а Роман активно гастролює з колегами даючи благодійні концерти та підтримує Україну.

Популярне

Схожі статті

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.