Костянтин Меладзе вперше за 1,5 роки видав російськомовну композицію: дует із віагрянкою, але не з Брежнєвою

Попри те, що росіяни позбавили Костянтина Меладзе посвідки на проживання й унеможливили проводити підприємницьку діяльність, композитор написав пісню російською мовою.

З двох братів Меладзе російське громадянство взяв лише молодший Валерій. Старший Костянтин віддавав перевагу Києву і від українського громадянства не відмовлявся. У росії в Кості було чимало музичних проєктів, тож задля спрощення ведення підприємницької діяльності довелося оформити тимчасову посвідку на проживання.

Меладзе-продюсер часто з’являвся в телеефірах сусідньої країни, та навіть коли брав участь у тривалому проєкті, все одно їздив на знімання щотижня до москви, а потім знову повертався до Києва.

Схоже у Костянтина Меладзе з’явилася нова Муза попри шлюб із Вірою Брежнєвою

Коли почалася повномасштабна агресія країни-терористки, Костянтин залишив Україну, але подався не до москви з налагодженим бізнесом, а поселився в Італії, де у них із дружиною Вірою Брежнєвою є чудова вілла.

Чоловік жодним словом не прохопився ані на підтримку рідної України, ані проти країни-агресорки. Та це не врятувало композитора від люті з боку кремля. Мовчанку Меладзе розцінили як виступ проти дій рф. Тож коли право на тимчасове чи постійне проживання в росії для Костянтина закінчилося, дію документу не подовжили. А це значить, що з 9 серпня прізвище Меладзе було викреслено й з реєстру підприємців. Втративши ПНП, працювати у країні війни Костянтин тепер не зможе.

Брати Меладзе з Софією Тарасовою, дівчина на тлі Ейфелевої вежі

З усім тим, у композитора, здається, минув творчий застій, що тривав останні 1,5 року. Меладзе записав дует з колишньою віагрянкою Софією Тарасовою. Лірична композиція “Почему я?” записана російською мовою і з’явилася на всіх російських музичних платформах.

Дівчина народилася в Києві й представляла Україну на “Дитячому Євробаченні 2013”. У 2014-му Соня брала участь у записі композиції “Світ без війни” з іншими патріотично налаштованими українськими артистами.

Та згодом переїхала жити в росію, оформивши російське громадянство. Навряд чи Тарасова мешкає зараз у москві. В її акаунті в соцмережах можна побачити Париж, Берлін, Мальорку, Дубай тощо. Тож і пісню для росіян композитор і колишня віагрянка, найімовірніше, записали в Європі.

Популярне

Схожі статті

Замінила один інгредієнт і “Олів’є” перетворився на свіжий, літній салат: дуже смачне поєднання – рецепт

Якщо в класичному "Олів'є" замінити кілька інгредієнтів на свіжі овочі, вийде дуже смачний літній салат. Спробуйте приготувати "Олів'є" за цим рецептом і ви будете в захваті від результату.

Шоколадні млинці змастила вершковим кремом: десерт “Крепвіль” без духовки, який варто спробувати кожному!

Неймовірно смачний десерт "Крепвіль" готується з простих продуктів і без духовки. З цим рецептом впорається навіть господиня-початківець. Спробуйте!

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.