Володимир Остапчук зізнався, чому так багато разів одружувався: “Щоб показати всьому світові, що вона – моя”

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук був офіційно одружений двічі. У нещодавньому випуску свого шоу він розповів, як ставиться до весілля

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, здобув особливу популярність не лише завдяки своїй професійній діяльності. Особисте життя знаменитості також особливо привертало увагу його фанатів. Так, у свої 38 років чоловік встиг двічі офіційно одружитись, а останнім часом його підозрюють у третьому таємному шлюбі.

У новому випуску шоу “Мекнув – питайте”, яке Остапчук започаткував разом із коханою Катериною Полтавською, він розповів про своє реальне ставлення до шлюбу. За словами чоловіка, з одного боку штамп у паспорті для нього нічого не змінює, але з іншого боку такий відповідальний крок допомагає завоювати новий статус в очах оточення.

Володимир Остапчук розповів про своє ставлення до шлюбу та зізнався, чому грав весілля
Володимир Остапчук розповів про своє ставлення до шлюбу та зізнався, чому грав весілля

Володимир Остапчук назвав себе старомодним і зауважив, що для нього шлюбу перш за все важливий можливістю показати всьому світові, що його кохана жінка належить йому. Шоумен зазначив, що для нього це доволі відповідально.

“Для мене, з одного боку, шлюб нічого не змінює, але з іншого – це якийсь крок відповідальності, щоб показати всьому світові, що вона – моя. Ось я такий, старомодний”, – пояснив Володимир Остапчук.

Отже, знаменитість у новому випуску шоу “Мекнув – питайте” розповів про те, що кожного разу весілля для нього мало доволі сакральне значення. За словами Володимира Остапчука, він хотів вивести стосунки на новий рівень і продемонструвати серйозність своїх намірів.

Володимир Остапчук зізнався, як ставиться до весілля та одруження насправді
Володимир Остапчук зізнався, як ставиться до весілля та одруження насправді

Варто зазначити, що на початку лютого цього року у мережі почали поширюватись чутки про те, що Володимир Остапчук одружився зі своєю новою обраницею Катериною Полтавською. З 23-річною дівчиною знаменитість почав стосунки у грудні торік, незадовго після розлучення з другою дружиною, Христиною Горняк. У новому випуску “Мекнув – питайте” в Остапчука поцікавились, чи встигли вони з коханою стати парою офіційно, але знаменитість відмовився відповідати.

Популярне

Схожі статті

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.