Ілона Гвоздьова привітала доньку Валерію з 8-річчям: назвати дівчинку копією мами не буде перебільшенням

Відома українська танцівниця Ілона Гвоздьова привітала свою дочку Валерію з нагоди її 8-річчя. Привітання Ілони були сповнені гордості та захоплення своєю донечкою. При цьому неможливо не зауважити дивовижну схожість доньки з самою Ілоною - без перебільшення можна сказати, що Валерія є просто копією своєї талановитої матері!

Ілона Гвоздьова – українська танцівниця та педагог-хореограф, яка здобула особливу популярність після участі в шоу “Танцюють всі”. Хоча і раніше вона здобувала значні успіхи у своїй сфері – перемоги на чемпіонатах та фестивалях тому підтвердження. Це й не дивно, адже Ілона займається танцями з далекого 93-го року.

Зірка нині щасливо одружена і разом з чоловіком виховує двох дітей – старшу доньку Валерію та молодшого сина Домініка.

Зовсім нещодавно Ілона відзначила 8-річчя Валерії та опублікувала численні фотографії та відео зі свята. Серед інших вона оприлюднила відео, на початку якого дівчинка ще зовсім маленька, а зі зміною кадрів глядачі разом з батьками можуть спостерігати за дорослішанням Валерії. І неможливо не помітити неймовірну зовнішню подібність дочки до матері. Не буде перебільшенням назвати Рію, як називають дівчинку рідні, копією мами – тому що вони подібні одна до одної навіть у найменших деталях. Кажуть, що яблуко від яблуні далеко не впаде, і в цьому випадку схожість між матір’ю та донькою є доказом цього прислів’я.

Навіть на перший погляд очевидно, що Валерія успадкувала від своєї матері витончена красу. Вони обидві мають виразні очі, прекрасну поставу та елегантні рухи.

Ілона Гвоздьова та її донька Валерія схожі рисами обличчя та елегантністю
Ілона Гвоздьова та її донька Валерія схожі рисами обличчя та елегантністю

Не можна не зазначити, що Ілона відчуває велику гордість за свою доньку та вдячна за її появу на світ. Вона не тільки надихає танцівницю, але й підтримує та сприяє її розвитку в професійній сфері.

Не тільки гарні, а й талановиті

Маленька Валерія схожа на свою маму не тільки зовнішністю. Декілька років тому Ілона Гвоздьова повідомляла, що донька піде по її стопам і почне займатися хореографією в її студії.

З тих пір Рія лише підтверджувала це – її матуся час від часу ділиться світлинами, де її талановита донечка демонструє відмінну розтяжку і пластику. Іноді вони записують короткі танцювальні дуети і діляться ними в соцмережах.

 

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.