“Їм простіше підійти, коли ми пом’яті і не розчесані”: Христина Горняк розповіла про необхідність “марафету”

Колишня дружина ведучого Володимира Остапчука Христина Горняк відома своїм вишуканим стилем та жіночим шармом. Однак через випадкову подію юристка, яка нині перебуває у Відні, поділилася з підписниками думками про те, що зовсім не дороге вбрання та шикарний макіяж розпалює іскру інтересу в серцях потенційних кавалерів.

Христина Горняк є активною користувачкою соціальних мереж. Вона час від часу ділиться з прихильниками яскравими світлинами зі свого життя у стрічці та сторіз Інстаграму.

Чергову історію Христина розповіла вранці, коли прийшовши до відділення пошти, із розчаруванням виявила, що та зачинена. Однак, за словами жінки, похід все ж виявився недаремним.

“Ха-ха, зате до мене підійшов хлопець, сказав, що я дуже стильна, гарна, і запросив на каву. Але він мені не сподобався – відмовила! Щоб ви розуміли, я сьогодні ще навіть не розчісувалась! І я в пом’ятих речах…”

– ділиться Христина.

Христина Горняк розповіла про отриманий неочікуваний комплімент

Після цього Горняк спробувала прослідкувати чоловічу логіку з цього питання:

“Тобто ось так це по-їхньому: “Вау, ти така стильна! Ти дуже красива, може, сходимо на каву?””

– і продемонструвала своє вбрання того ранку – звичайні джинсові шорти, топ із розпущеними зав’язками та коричневі в’єтнамки.

Христина Горняк пожартувала над смаком чоловіків у виборі жінки для знайомства

Христина зізналася, що в неї часто виникали ситуації, коли вона виходила без зачіски, або вигулювала собачку у відповідному ситуації вигляді, то їй приділяли увагу гарні хлопці.

“А коли підеш кудись вся на марафеті – ніхто і не гляне”

Христина Горняк дійшла важливого висновку, що можна зустріти ту саму людину навіть без вишуканого макіяжу та зачіски

Очевидно, підписниці почали ділитися своїми схожими історіями в повідомленнях, адресованих Христині, тому що далі вона написала:

“Ви розповідаєте мені такі цікаві історії про те, як зустріли своїх хлопців і чоловіків, коли виглядали не вау. А ще – що чоловіки бояться, коли дівчата виглядають вау, тому їм простіше підійти, коли ми “пом’яті і не розчесані””

Підписниці в Інстаграмі поділилися із Христиною Горняк схожими історіями

Так без марафету – це 10 з 10 чи ні?

Поки Христина обговорює з підписницями, що не обов’язково проводити години за макіяжем, зачіскою та іншими процедурами, щоб подобатись чоловікам – мережа досі не може забути невдалих висловів її колишнього чоловіка, ведучого Володимира Остапчука, та його гостей на шоу “Мекнув – питайте” – Позитива і Богдана Буше.

Фраза Богдана, що “дівчина без депіляції не можна бути 10 з 10”, розлетілася по мережі і стала крилатою – щоправда, в негативному сенсі. Чоловіків продовжують усіляко підколювати і жартома (а можливо, навіть всерйоз) розмірковувати, чи варті вони оцінки в ті самі омріяні 10 балів з 10.

Імовірно, підписникам Христини було б цікаво послухати думку Володимира Остапчука з приводу популярності його екс-дружини у протилежної статі навіть без “наведення марафету”.