Христина Горняк вперше публічно звернулась до дружини свого ексчоловіка Остапчука: “Зовсім негарно красти”

Відома українська блогерка Христина Горняк вперше після розлучення з чоловіком публічно звернулась до його нової обраниці. Зірка натякнула, що та намагається поцупити її власність

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук раніше був одружений з нотаріусинею та блогеркою Христиною Горняк. Нині зіркова пара перебуває в розлученні, а чоловік вже встиг знайти собі нову дружину. Хоча запитань до Горняк було багато, раніше вона публічно не зверталась до Катерини Полтавської, обраниці свого колишнього чоловіка. Тепер зірка обурилась тим фактом, що Остапчук з дівчиною хазяйнують в будинку, який вони будували ще в шлюбі.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Христина Горняк вирішила поспілкуватись зі своїми шанувальниками. Один з користувачів мережі поцікавився, чи не ображається вона на свого колишнього чоловіка та його нову обраницю через те, що вони вже зібрались змінювати планування та дизайн будинку, який Горняк та Остапчук будували в шлюбі.

Христина Горняк публічно звернулась до нової дружини Остапчука
Христина Горняк публічно звернулась до нової дружини Остапчука

Відома українська блогерка та колишня дружина Володимира Остапчука зізналась, що вона не ображається на Катерину Полтавську та вважає, що кожен чинить так, як його виховали. Втім, додала Христина Горняк, з боку дівчини та її колишнього чоловіка негарно починати хазяйнувати в будинку, який вони з Остапчуком не встигли розділити.

Христина Горняк зазначила, що знає, що Катерина Полтавська слідкує за її сторінкою в Інстаграмі, тому вирішила звернутись до неї. Знаменитість зазначила, що питання, які стосуються будинку, потрібно вирішувати і з нею також, адже, згідно із законом, вона має право власності на нерухомість.

“Викупіть мою частину, наприклад, а потім зносьте, що бажаєте, будуйте і живіть. Бо якось це зовсім негарно виходить красти”, – підсумувала у своєму зверненні до Катерини Полтавської відома українська блогерка Христина Горняк.

Христина Горняк в Інстаграмі звинуватила Катерину Полтавську в крадіжці
Христина Горняк в Інстаграмі звинуватила Катерину Полтавську в крадіжці

У підсумку Христина Горняк додала формулювання закону про спільне майно подружжя та зазначила, що, поки вони з Остапчуком не поділили будинок, вона не бажає, аби в її домі хазяйнували ті, “кому він не належить”.

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.