“Я допомагаю біженцям”: Ані Лорак неочікувано заговорила про події в Україні і висловила свою позицію

Співачка-зрадниця Ані Лорак у своєму Інстаграм-блозі виправдалася перед своїми російськими прихильниками. Співачка заговорила про події в Україні.

Ані Лорак стала однією з небагатьох зірок з українським корінням, які після початку повномасштабного вторнення продовжують будувати кар’єру в росії. Співачка цинічно заявляє, що вона не політик, а артистка, тому працює там, де їй подобається.

Та навіть у росії навколо Ані Лорак збирається багато чуток. Так, почали поговорювати, що артистка начебто фінансово допомагає українській армії. Та співачка відразу вирішила спростувати ці чутки.

Ані Лорак зробила допис у своєму Інстаграм-блозі, де заявила, що ніякої військової допомоги Україні вона не надає. При цьому співачка зазначила, що допомагає окремим українцям, які залишилися без даху над головою.

За покликом серця я допомагаю дітям-сиротам, бо сама пройшла через школу-інтернат, допомагаю сім’ям, біженцям із України. Я ніколи нікому не надавала і не збираюся надавати жодної військової допомоги, оскільки це суперечить усьому тому, у що я вірю. Я співачка, а не політик

, – заявила Ані Лорак.

Варто зазначити, що під цим дописом Ані Лорак закрила можливість фоловерам писати коментарі. Очевидно, що Лорак не хоче бачити коментарі українців, які їй не до вподоби.

Цікаво, що це вже не вперше Ані Лорак спростовує подібну інформацію. Співачка хвилюється за те, щоб подібні чутки не нашкодили її роботі у росії.

Нагадаємо, повномасштабна війна в Україні розділила шоу-бізнес росії на 3 табора. Є ті, хто відкрито підтримав Україну і покинув країну-агресорку. Серед таких: Світлана Лобода, Алла Пугачова, Максим Галкін, Дмитро Нагієв та інші. Є ті, хто вирішив мовчати і продовжує працювати у росії. Нажаль, серед таких знаменитостей багато тих, хто має українські корені. Серед таких: Наташа Корольова, Антоніна Паперна, Ані Лорак, Анна Сєдокова. Є й такі, хто відкрито підтримує російську політику і війну в Україні. Зокрема це такі російські зірки, як Олег Газманов, Поліна Гагаріна та інші.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.