Оля Полякова в одному рушнику показала, як провела ніч разом з Єфросиніною: “Намастилися вершками”

Співачка Оля Полякова та телеведуча Маша Єфросиніна останні декілька років тісно дружать. Нещодавно артистка показала, як вони з подругою проводять час разом.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна знайомі вже багато років та тісно вони почали спілкуватися лише 3 роки тому, коли співачка прийшла на інтерв’ю до телеведучої. Вже через рік після того самого інтерв’ю Маша і Оля вирішили створити власний проєкт – Ютуб-шоу “Дорослі дівчата”. У цьому шоу Полякова і Єфросиніна говорять на дуже особисті теми і розповідають про себе те, що ніколи б не говорили в жодному інтерв’ю.

Оля Полякова в одному рушнику показала, як провела ніч разом з Єфросиніною

“Дорослі дівчата” ще більше зблизило подруг і зараз вони дуже багато часу проводять разом.

Так, нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Полякова показала, як Єфросиніна приїхала до неї з ночівлею. Подруги влаштували собі справжній дівич-вечір з різними СПА-процедурами та масажем.

Так, Полякова в одному лише рушнику показала себе та Єфросиніну.

Оля Полякова в одному рушнику показала, як провела ніч разом з Єфросиніною
Оля Полякова в одному рушнику показала, як провела ніч разом з Єфросиніною

Намастилися скрабом з кави, вівсянки, меду, солі і намастимось потім вершками з козячого молока.

, – сказала у відео Полякова.

Вже у наступному кадрі Полякова показала, як масажист робить масаж Єфросиніній. Співачка відмітила, що її подруга має відмінну фізичну форму.

Оля Полякова в одному рушнику показала, як провела ніч разом з Єфросиніною
Оля Полякова в одному рушнику показала, як провела ніч разом з Єфросиніною

Варто відзначити, що чоловіків поряд з Єфросиніною і Поляковою не було.

До слова, чоловік Єфросиніної бізнесмен Тимур Хромаєв від початку повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ. Зараз чоловік служить і буває вдома вкрай рідко. Єфросиніна зізнається, що рішення чоловіка вона довго не могла прийняти і навіть перший час злилась на нього. Та зараз телеведуча зрозуміла, що Тимур не зміг вчинити по-іншому. В одному з інтерв’ю Єфросиніна зізналася, що через повномасштабну війну вся робота та бізнес її чоловіка стали на паузу. Саме тому Тимур ні на хвилину не сумнівався і пішов виборювати своє щасливе майбутнє на фронті.

А ось чоловік Олі Полякової вже не підпадає під загальну мобілізацію через свій вік. Вадиму Буряковському наразі 60 років. Та варто відзначити, що в перші місяці війни чоловік Полякової служив у ТРО на Київщині.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!

“Єгипетська сила”: сенс крилатої фрази, яку повторював Микола Петрович з “Вороніних”, мало хто знає

«Вороніни» рясніють різноманітними висловами, що запам'ятовуються. Але все ж найяскравішим залишається Микола Петрович. Його фразу «Єгипетська сила» знає кожен, але всім відомо її значення.