Екс-дружина Остапчука після нового розставання заявила про стосунки з одруженим: “Кохання може бути і таким”

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк після розлучення з шоуменом продовжує вести блог та відповідати на питання підписників про її особисте життя.

Майже рік тому Христина Горняк і Володимир Остапчук розлучились. Ця подія була цілком таємною, лише з часом стало відомо, що пара дійсно вже не разом. На той момент телеведучий вже поринув з головою в нові стосунки з журналісткою і блогеркою Катериною Полтавською, молодшою на 16 років. Дівчину вже називають третьою дружиною зірки і він це не заперечує.

Нотаріус Христина Горняк після розлучення з Остапчуком частково переїхала до Австрії і стала жити на дві країни. Там вона зустріла нового обранця, з яким нещодавно розійшлась після 8 місяців відносин. Відомо, що цей чоловік австрієць, однак ні його ім’я, ні фото з ним Христина не показувала. У свої 36 років вона продовжує мріяти про справжню сім’ю і показує своїм підписницям, що невдачі в особистому житті бувають у кожного.

Екс-дружина Остапчука після нового розставання заявила про стосунки з одруженим

На цей раз Горняк вирішила відповісти на цікавлячі публіку питання. Вже майже як експерта Христину запитали:

Як розлюбити одруженого чоловіка?

Любити то ви його можете, кохання ж не потребує взаємності, воно може бути і таким, тихим в серці. Але питання, скільки ви на це маєте ресурсу і часу? Дивлячись, що ви хочете в своєму житті?! Я хочу – повноцінного, свого чоловіка і ні з ким не ділити!

– відповіла вона.

Екс-дружина Остапчука після нового розставання заявила про стосунки з одруженим

Нагадаємо, що роман з Володимиром Остапчуком Христина закрутила, коли він ще був одружений на своїй першій дружині Олені Войченко. Всього через декілька місяців після їх розлучення вона вийшла заміж за телеведучого. Зіркова пара будувала заміський будинок для майбутнього життя з дітьми, однак зараз ремонт в цьому будинку Володимир робить вже з новою дружиною Катею Полтавською. За словами Горняк, Остапчук не робить кроків їй на зустріч, щоб мирно вирішити питання права власності, а половина будинку належить їй.