Помер акордеоніст Ян Табачник: у мережі повідомили причину, чому серце українського музиканта припинило битись

У мережі повідомили сумну новину. Відомий український музикант та акордеоніст Ян Табачник відійшов у вічність. Про причину загибелі написав давній друг артиста

Відомий радянський та український музикант і акордеоніст Ян Табачник багато років тому здобув свою славу. Безперечно талановитий артист і хороша людина завоював прихильність та любов мільйонів слухачів. Сьогодні, 11 вересня, стало відомо про смерть знаменитого музиканта. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм про це повідомив Дмитро Гордон, журналіст і давній друг Табачника.

Ян Табачник народився 1945 року у родині євреїв. Потяг до творчості майбутній артист відчув ще в юному віці. Одразу після школи знаменитість пішов вчитись до Мелітопольського педагогічного інституту. Пізніше майбутній акордеоніст здобував освіту у столичному університеті. Свою музичну кар’єру Ян Табачник почав 1964 року. Тоді він виступав у Астраханській філармонії, пізніше переїхав жити та працювати до Грузії, а вже за декілька років повернувся до рідної України.

У мережі повідомили причину смерті українського акордеоніста Яна Табачника
У мережі повідомили причину смерті українського акордеоніста Яна Табачника

Давній друг та відомий український журналіст Дмитро Гордон у своєму Інстаграм-блозі повідомив сумну новину про смерть акордеоніста Яна Табачника. За словами медійника, о 20:10 11 вересня знаменитий артист відійшов у вічність після тривалої боротьби із захворюванням. Журналіст не уточнив, на що саме хворів померлий музикант, але не забув нагадати про те, що за життя він був світлою та порядною людиною.

У мережі пригадали, що відомий український акордеоніст за свого життя був великою людиною та зробив багато – для країни, культури та музичної сфери. За спогадами друзів і колег, Ян Табачник був сентиментальною та творчою людиною, чия душа завжди відчувала біль та переживання людей навколо.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.