Донька Дмитра Ступки з кожним днем стає все більше схожою на тата: побачення в Лос-Анджелесі пройшло на ура

Дмитро Ступка після розлучення з Поліною Логуновою перетворився на недільного тата. От і цими вихідними весело провів час із 6-річною донечкою Богданою на теренах Лос-Анджелеса.

З початком повномасштабної агресії подружжя Ступок виїхали до США разом із донечкою. На нещастя Поліна невдовзі зустріла іншого чоловіка й покинула Дмитра напризволяще.

Звісно, Логунова залишила Богдану жити з собою. А Дмитрові дозволяється час від часу бавитися з дитиною. Ступка любить донечку, тому завжди ділиться в мережі світлинами з сумісного відпочинку.

Минулого тижня онук Богдана Сильвестровича відзначив 37-річчя. Дмитро назвав свою донечку, яку йому подарувала дружина у 2017 році за рік після весілля, на честь знаменитого прадідуся. На жаль, познайомитися з правнучкою Богдан Ступка не встиг – помер задовго до народження дитинки.

Натомість Дмитро просто обожнює дівчинку. На останній світлині, знятій крупним планом, тато й доня весело посміхаються. Підписники Ступки в Інстаграмі, поглянувши на фото, дійшли висновку, що, підростаючи, Богдана все більше стає схожою на свого зіркового татуся.

“Люблю тебе” – коротко прокоментував знімок Дмитро.

Схоже, у дні, коли Ступка не зустрічається з донькою, він дарма часу не гає. Завів собі нову подружку. Співачка Юлія Калабішка (Barabanovа) теж виїхала з України й нині мешкає в Америці. В українки є син від попередніх стосунків. Схоже, актор серйозно захопився дівчиною, інакше б не написав під спільною світлиною:

“Дякую, що ти в мене є”.

День народження молодика закохані провели разом. Не обійшлося без делікатесів, обіймів та ніжних зізнань у коханні. Тож останні сумніви розвіяно – Дмитро та Юлія тепер є парою.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.