Поки Віра Брежнєва в Італії: Костянтин Меладзе закрутив таємний роман із молодою екс-віагрянкою – подробиці

Відомий композитор і продюсер, за повідомленнями медіа, закрутив роман із молодою співачкою. Поки його дружина з дітьми живе за межами рідної країни, зірка розважається

Костянтин Меладзе, відомий композитор і продюсер, давно здобу свою популярність. Що стосується особистого життя знаменитості, він перебуває у шлюбі з українською співачкою Вірою Брежнєвою. Зіркова пара після початку повномасштабної війни різко зникла з радарів, а чимало користувачів мережі почали обговорювати, що найімовірніше знаменитості розлучились через розбіжність політичних поглядів.

Хай там як, але ні Костянтин Меладзе, ні його дружина Віра Брежнєва не коментували своє подружнє життя. Шанувальники не дочекались від зіркової пари коментарів і пояснень, чи правдивий поголос про те, що вони більше не разом. Натомість користувачі мережі нещодавно запідозрили, що композитор і продюсер міг закрутити роман на стороні.

Костянтина Меладзе запідозрили у романі з молодою співачкою з гурту ВІА Гра
Костянтина Меладзе запідозрили у романі з молодою співачкою з гурту ВІА Гра

Медіа з росії почали поширювати новини про те, що Костянтин Меладзе захопився молодою співачкою, яка раніше була учасницею гурту “ВІА Гра”. За повідомленнями журналістів, обраницею відомого композитора стала Софія Тарасова. Найголовнішою причиною, чому у мережі запідозрили романтичні стосунки між творчими людьми, є той факт, що вони самі підігрівають чутки про це.

Так, наприклад, нещодавно Костянтин Меладзе написав для Софії Тарасової романтичну пісню, в якій розповів про своє кохання. А ось для своєї дружини Віри Брежнєвої знаменитість останнім часом композиції взагалі не створює.

У мережі обговорили, що Костянтин Меладзе може зраджувати свою дружину Віру Брежнєву
У мережі обговорили, що Костянтин Меладзе може зраджувати свою дружину Віру Брежнєву

Варто зазначити, що користувачі мережі запідозрили неладне і через те, що Віра Брежнєва видалила всі спільні фотографії зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе. На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Інстаграм вже не знайдеш її світлин в обіймах або просто у компанії композитора та продюсера.

Популярне

Схожі статті

Полякова спекла паску сама, а Осадча і Ребрик купили: українські зірки показали, як відсвяткували Великдень

Серед українських знаменитостей майже не знайшлося тих, хто самостійно спік паски на Великдень. Та Оля Полякова вразила публіку своєю майстерністю і показала, як працює на кухні.

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.