“Зовсім від дійсності відірвана”: у мережі розкритикували Ольгу Фреймут за недоречні поради з виховання дітей

Відома українська журналістка й телеведуча Ольга Фреймут нещодавно втрапила у гучний скандал. Знаменитість розкритикували за її поради з виховання дітей

Ольга Фреймут, відома українська журналістка та ведуча, не так давно втрапила у гучний скандал. Знаменитість, яка полюбляє навчати своїх шанувальників етикету та правильних манер, нещодавно висловилась про лайку у повсякденному житті. Знаменитість розповіла, як треба діяти батькам, якщо вони помітили, що їхні діти почали лаятись. Обурення мережі викликало недоречне порівняння дітей із собаками, яке Фреймут використала, аби пояснити свою думку.

Журналістка зауважила, що потрібно терміново діяти, якщо батьки помітили, що діти використовують лайку, аби здаватись “своїми” серед однолітків. За словами зірки, “діти, як собачки, вони відчувають, блефує господар чи справді гнівається”. Користувачі мережі почали масово обурюватись через невдалу метафору, яку використала українська ведуча.

Журналістку Ольгу Фреймут розкритикували за недоречні поради з виховання дітей
Журналістку Ольгу Фреймут розкритикували за недоречні поради з виховання дітей

У коментарях до нового допису знаменитості користувачі мережі почали масово обурюватись. Так, підписники Ольги Фреймут перш за все поцікавились, чи дійсно вона писала текст до своєї нової публікації. Пересічним користувачам мережі було цікаво, невже головна знавчиня етикету в Україні здатна порівняти дітей із собаками.

Втім, поки одна частина користувачів мережі обурювалась через невдалу гру слів, шанувальники Ольги Фреймут погодились із нею. Так, у коментарях до нового допису зірки вони зазначили, що журналістка і дійсно має рацію – серед молоді нині дуже поширена лайка, тому з цим потрібно боротись.

Ольгу Фреймут розкритикували за її недоречні висловлювання про дітей
Ольгу Фреймут розкритикували за її недоречні висловлювання про дітей

До слова, у своєму зверненні до шанувальників Ольга Фреймут зізналась, що й сама часом використовує нецензурні слова. За зізнанням зірки, під час повітряної тривоги або схожих напружених моментів вона дозволяє собі лаятись. Таку лексику ведуча використовує, за своїми словами, як ліки. Ольга Фреймут пригадала, що вчені дослідили, що нецензурні слова допомагають людині пережити стрес.

Популярне

Схожі статті

Який манікюр найчастіше робить Настя Каменських: цей стиль ніколи не пасуватиме Тіні Кароль (Фото)

Настя Каменських – одна з найстильніших жінок українського шоу-бізнесу. Вона не лише гарно одягається, а й робить найбільш трендовий манікюр у цьому сезоні.

Рецепт привезла з-за кордону. Тепер усі випрошують ці секрети: соковиті млинці з начинкою по-арабськи

Млинці знайомі всім нам із дитинства, це проста і смачна страва на будь-який момент. У їхнє приготування можна додати креативу. Сьогодні ми підготували ситний рецепт млинців із начинкою по-арабськи.

Беру 10 грамів желатину на 100 мл води: нереально смачний десерт з кефіру. Замість торта “Бите скло”

Приготуємо десерт на основі кефіру, який можна смакувати навіть тим, хто дотримується дієти. Доповнюйте суфле улюбленими ягодами й створіть свій ідеальний рецепт.