Навчання у Лондоні не “потягнула”: донька Олі Полякової Маша повернулась на Батьківщину та вступила до Києва

Відома українська співачка Оля Полякова виховує двох доньок – Машу та молодшу Алісу. Старша дитина нещодавно вирішила повернутись до України та вступити на Батьківщині до ВНЗ

Оля Полякова, відома українська співачка, разом зі своїм чоловіком виховує двох доньок. Зіркова пара минулого року відправила свою старшу доньку Машу навчатись за кордон. Дівчина вступила на бакалаврат до музичного коледжу та навіть встигла заселитись до гуртожитку. Втім, тепер Оля Полякова повідомила, що її дитина повернулась в Україну та почала навчання в одному зі столичних вишів.

Де навчається донька Полякової

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська співачка розповіла, що її донька Маша вступила до Київської консерваторії. Знаменитість поділилась із шанувальниками новиною та уточнила, що її дитина тепер навчатиметься на композиторському відділенні. Отже, Маша Полякова після завершення навчання матиме композиторський фах.

Оля Полякова розповіла про навчання своєї старшої доньки Маші, яка жила у Лондоні
Оля Полякова розповіла про навчання своєї старшої доньки Маші, яка жила у Лондоні

Хоча зіркова мама не уточнила повної назви навчального закладу, який відвідуватиме її донька, у мережі обговорили, що найімовірніше йдеться про Національну музичну академію України імені Петра Чайковського. За словами Олі Полякової, Маша вже почала відвідувати пари та активно гризе граніт науки.

Разом з тим, відома артистка не повідомила, що сталось у Великобританії та чому її донька тепер не навчається у Лондоні. Знаменитість не стала розкривати подробиць та не поділилась зі своїми шанувальниками розповіддю про те, що тепер буде з навчанням її доньки за кордоном. Ймовірно, тепер Маша Полякова житиме разом із батьками.

Донька Олі Полякової переїхала до України та почала навчання в одному зі столичних ВНЗ
Донька Олі Полякової переїхала до України та почала навчання в одному зі столичних ВНЗ

Нагадаємо, що минулого року донька відомої української співачки Маша Полякова закінчила київську школу та почала процес переїзду за кордон. Дівчина вирішила пов’язати своє життя з музикою, тому вступила до музичного коледжу у Великобританії, Лондоні. Хоча Маша мріяла навчатись у коледжі Берклі, що у США, її мама Оля Полякова не змогла “потягнути” освіту доньки – рік навчання там коштує близько 40 тисяч доларів.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.