Досліджують рідну країну разом: Жадан відвіз “кохану” Христину Соловій до Чернівців та продекламував їй вірші

Український поет і музикант Сергій Жадан підігрів чутки про роман із Христиною Соловій. У мережі з'явились спільні кадри зіркової пари, на яких вони позують на тлі романтично локації

Відомий український поет і письменник, а також музикант Сергій Жадан нещодавно наштовхнув своїх шанувальників на те, що перебуває у стосунках зі своєю колегою Христиною Соловій. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікував фотографію з Чернівців, на якій позував з дівчиною, дуже схожою на співачку, з якою артисту приписують роман.

У мережі знаменитість поділився світлиною, яку зробив у романтичному українському місті. Туди Сергій Жадан приїхав заради того, аби відвідати будинок поета і перекладача Пауля Целана, який народився та виріс саме у Чернівцях. До слова, митця вважають одним із найкращих європейських поетів повоєнних часів.

Сергій Жадан привіз Христину Соловій до романтичних Чернівців
Сергій Жадан привіз Христину Соловій до романтичних Чернівців

Як виявилось, відомий український поет захоплюється творчістю митця з минулого Целана. За словами Сергія Жадана, найкраще досліджувати поезію творця саме біля його будинку, де він надихався та створював свої роботи. Знаменитість чесно зазначив, що читає багато Пауля Целана, а також поцікавився у своїх фанатів, яка поезія подобається їм.

Втім, найцікавішим виявився той факт, що на опублікованій Сергієм Жаданом світлині можна було помітити дівчину, яка дуже схожа на Христину Соловій. Дівчина, яка позувала з артистом біля будинку поета Пауля Целана, має схожий зріст, довге волосся такого самого кольору, як і співачка. Крім того, на шевелюрі таємничої дівчини можна помітити бант, а Христина Соловій завжди прикрашає зачіску таким чином.

Сергій Жадан засвітився на спільній фотографії з Христиною Соловій
Сергій Жадан засвітився на спільній фотографії з Христиною Соловій

Нагадаємо, що вперше чутки про ймовірний роман між Сергієм Жаданом і Христиною Соловій з’явились навесні цього року. Тоді зіркову пару помітили на побаченні у Києві, але вони відмовились коментувати ситуацію. Ба більше, знаменитості попросили залишити їхнє особисте життя для них і не розпитувати про деталі.

Популярне

Схожі статті

Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.

“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.