Досліджують рідну країну разом: Жадан відвіз “кохану” Христину Соловій до Чернівців та продекламував їй вірші

Український поет і музикант Сергій Жадан підігрів чутки про роман із Христиною Соловій. У мережі з'явились спільні кадри зіркової пари, на яких вони позують на тлі романтично локації

Відомий український поет і письменник, а також музикант Сергій Жадан нещодавно наштовхнув своїх шанувальників на те, що перебуває у стосунках зі своєю колегою Христиною Соловій. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікував фотографію з Чернівців, на якій позував з дівчиною, дуже схожою на співачку, з якою артисту приписують роман.

У мережі знаменитість поділився світлиною, яку зробив у романтичному українському місті. Туди Сергій Жадан приїхав заради того, аби відвідати будинок поета і перекладача Пауля Целана, який народився та виріс саме у Чернівцях. До слова, митця вважають одним із найкращих європейських поетів повоєнних часів.

Сергій Жадан привіз Христину Соловій до романтичних Чернівців

Як виявилось, відомий український поет захоплюється творчістю митця з минулого Целана. За словами Сергія Жадана, найкраще досліджувати поезію творця саме біля його будинку, де він надихався та створював свої роботи. Знаменитість чесно зазначив, що читає багато Пауля Целана, а також поцікавився у своїх фанатів, яка поезія подобається їм.

Втім, найцікавішим виявився той факт, що на опублікованій Сергієм Жаданом світлині можна було помітити дівчину, яка дуже схожа на Христину Соловій. Дівчина, яка позувала з артистом біля будинку поета Пауля Целана, має схожий зріст, довге волосся такого самого кольору, як і співачка. Крім того, на шевелюрі таємничої дівчини можна помітити бант, а Христина Соловій завжди прикрашає зачіску таким чином.

Сергій Жадан засвітився на спільній фотографії з Христиною Соловій

Нагадаємо, що вперше чутки про ймовірний роман між Сергієм Жаданом і Христиною Соловій з’явились навесні цього року. Тоді зіркову пару помітили на побаченні у Києві, але вони відмовились коментувати ситуацію. Ба більше, знаменитості попросили залишити їхнє особисте життя для них і не розпитувати про деталі.