Анастасія Приходько похизувалась ідилією у стосунках із чоловіком: зірка розповіла про його романтичний вчинок

Відома українська співачка Анастасія Приходько розповіла про романтичний вчинок свого обранця. Знаменитість зізналась, що саме підкорило її у чоловікові, за якого вона пішла заміж

Анастасія Приходько, відома українська співачка та громадська діячка, щасливо заміжня та виховує зі своїм обранцем трьох дітей. Попри стресову ситуацію у рідній країні та напружений робочий графік, зіркова пара не втрачає теплих почуттів одне до одного. Про це на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла зірка, зізнавшись, який романтичний вчинок чоловіка її особливо розчулив.

У своєму блозі знаменитість розповіла про те, як її чоловік потурбувався про здоров’я та самопочуття дружини. За словами Анастасії Приходько, після того, як її коханий дізнався, що вона планує тижневий тур Україною, він подумав про те, як його кохана відпочиватиме між концертами. Аби Приходько було зручно, її обранець вирішив купити їй матрац. М’яку покупку вона поклала на задніх сидіннях, аби спокійно відпочивати у дорозі та відновлювати сили.

Анастасія Приходько розповіла про вчинок свого чоловіка, який її розчулив
Анастасія Приходько розповіла про вчинок свого чоловіка, який її розчулив

Знаменитість зізналась, що саме такі прояви уваги та особлива турбота про неї підкорили її. Анастасія Приходько розповіла, що вже більш ніж 10 років кохає свого обранця, а його вміння проявляти почуття таким романтичним способом не дає почуттям згасати. У своєму Інстаграм-блозі зірка чуттєво зізналась у коханні до чоловіка та додала, що її любов сягає Місяця й назад.

Анастасія Приходько зізналась, який романтичний вчинок чоловіка її особливо розчулив
Анастасія Приходько зізналась, який романтичний вчинок чоловіка її особливо розчулив

Нагадаємо, що відома українська співачка Анастасія Приходько вже 10 років перебуває у шлюбі зі своїм чоловіком. Разом зіркова пара виховує старшу доньку Нану та двох молодших синів, на ім’я Гордій та Лука. Нещодавно Приходько з чоловіком відзначили важливу дату – річницю свого весілля.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.