Жодного зайвого граму: Леся Нікітюк приголомшила зовнішнім виглядом на свіжих кадрах зі спальні (ФОТО)

Відома українська ведуча та блогерка Леся Нікітюк продемонструвала ідеальну фігуру на свіжих фотографіях. Знаменитість помітно схудла та стала підтягнутою і спортивною

Леся Нікітюк, відома українська ведуча та блогерка, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. У своєму блозі знаменитість розповідає про своє життя, а також часто показує світлини – себе або свого оточення. Так, наприклад, нещодавно ведуча продемонструвала, як змінилась її фігура після схуднення. Знаменитість тепер має підтягнутий і спортивний стан.

Леся Нікітюк продемонструвала результати схуднення на свіжих фотографіях в Інстаграмі
Леся Нікітюк продемонструвала результати схуднення на свіжих фотографіях в Інстаграмі

На особистій сторінці Леся Нікітюк опублікувала світлину. На свіжій Інстаграм-історії підписники знаменитості змогли побачити її фігуру. На кадрі ведуча позувала у спідньому цікавого крою. Біле бра з чорними вставками зробили акцент на ідеальному пресі зірки, а ідеальна літня засмага Лесі Нікітюк лише підкреслила рельєф тіла.

В описі до нової фотографії, яку знаменитість опублікувала в Історіях, Леся Нікітюк коротко та без зайвих слів зазначила “mood”, що у перекладі означає – настрій. Ймовірно, у знаменитості був особливо хороший настрій, тому вона поділилась із підписниками такою фотографією.

Хоча публічно коментарів до нової фотографії Лесі Нікітюк не видно, зірка пізніше вирішила опублікувати слова та компліменти, які шанувальники надсилали їй в особисті повідомлення. Так, користувачі мережі зазначили, що знаменита ведуча та блогерка має неперевершену спортивну форму.

Леся Нікітюк показала, як схудла та продемонструвала реакцію підписників на свіже фото
Леся Нікітюк показала, як схудла та продемонструвала реакцію підписників на свіже фото

Нагадаємо, що відома українська ведуча та блогерка Леся Нікітюк останнім часом приділяє особливу увагу своїй фігурі та здоров’ю. Знаменитість часто займається спортом, а також веде активний спосіб життя. Зірка надихає шанувальників на зміни.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.