23-річна Катя Полтавська не дозволяє Володимиру Остапчуку називати себе по імені: “Котя, зай”

Нова дружина телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як її лагідно називає зірковий чоловік і як їй не подобається, щоб він її називав.

Про появу нового кохання в своєму житті Володимир Остапчук повідомив невдовзі після другого розлучення з нотаріусом Христиною Горняк, хоча їх пара виглядала щасливою разом. У 2020 році вони одружились, а вже у 2022 розірвали шлюб, не встигнувши навіть пожити разом у спільному заміському будинку, який вони почали будувати після одруження. Тепер шоумен планує сімейне життя там з новою коханою Катериною Полтавською.

Остапчук і Полтавська готуються стати батьками
23-річна Катя Полтавська не дозволяє Володимиру Остапчуку називати себе по імені

Дівчина має освіту журналіста, продюсує Ютуб-шоу чоловіка та веде свій Інстаграм-блог. Зіркова пара познайомилась в Мережі, коли Остапчуку заблокували сторінку, а Катя допомогла її відновити. Між ними все закрутилося дуже швидко, вже зараз на безіменному пальці дівчини красується каблучка, вони роблять ремонт у будинку мрії та не втомлюються проводити майже весь свій час одне з одним.

Полтавська часто ділиться з підписниками спільними фото і відео з Володимиром та отримує багато питань про стосунки. На цей раз Катю спитали, як її лагідно називає чоловік:

Котя, зай, Катімо, Кітсуне. Коли називає Катею, я кажу, що він хам

, – віджартувалась молода дружина телеведучого.

23-річна Катя Полтавська не дозволяє Володимиру Остапчуку називати себе по імені
23-річна Катя Полтавська не дозволяє Володимиру Остапчуку називати себе по імені

Остапчук до речі зізнавався, що почуття гумору Катерини і легкість у відношенні до життя підкорили його серце, тому навіть суттєва різниця у віці в 16 років їм не заважає будувати щасливу родину.

Зіркове подружжя також не приховує, що вони планують в майбутньому завести дітей. Володимир впевнений, що Катя буде чудовою мамою і вважає, що материнство у неї вроджене, бо вона дуже турботлива і ніжна.

Нагадаємо, від першого шлюбу з Оленою Войченко у Остапчука є двоє дітей, син Еван і дочка Емілія. З Христиною Горняк поповнення не сталося, тому на черзі Катерина Полтавська.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.