Телепсихолог Дмитро Карпачов мав намір одружитися з Наталією Холоденко: кому віддала своє серце жінка

Психологи, які регулярно показуються на телеекранах із корисними порадами Дмитро Карпачов та Наталія Холоденко ніколи не говорили на широкий загал про стосунки, та знайшлися "добрі люди", які розкрили очі шанувальникам.

Про особисте життя телеведучого Дмитра Карпачова відомо дуже мало. З Іриною майбутній працівник каналу СТБ познайомився в тодішньому Кіровограді (нині Кропивницький). Вони побралися, переїхали жити до столиці, де в пари з’явився первісток Святозар.

Між колегами зав’язався службовий роман

Сам ведучий ніколи не розповідає про свою сім’ю і дружину нікому не показує. Напевно, тому, що закрутив службовий роман із колегою Наталією Холоденко. Саме таку приголомшливу інформацію оприлюднив Богдан Беспалов.

“Як принесли котики на хвостику, Холоденко і Карпачов неодноразово зігрівалися від зимового холоду під однією ковдрою”.

Блогеру про ці стосунки сповістили близькі до психологині люди, а Беспалов навіть не здивувався. Богдан, проаналізувавши факти, навіть не здивувався подібній новині. Адже коли над Карпачовим згущувалися хмари, Холоденко завжди вступалася за нього. Своєю чергою Дмитро всіма силами підтримував Наталю в інформаційних процесах.

Якщо вірити Беспалову, Карпачов був настільки закоханий у свою колегу, що готовий був створити спільну сім’ю. Але жінка виявилася дуже практичною й обрала з усіх варіантів найпривабливіший:

“У якийсь момент, несподіваний для Карпачова, вона з’явилася в теплих обіймах мультимільйонера з Франції, який і оплачує абсолютно всі її забаганки за кордоном”, – наголосив блогер.

Де нині перебуває покинутий коханець, достеменно невідомо. Ходять неперевірені чутки, що Карпачов утік з України до Таїланду. Наталя Холоденко мешкає у Франції разом із сином та донькою. Психологиня пропонує українкам, які втекли від війни за кордон, допомогу у працевлаштуванні на роботу нянями чи клінінг-леді.

Популярне

Схожі статті

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.