Камалія показала, як відсвяткувала 10-річчя доньок: привезла в Україну і влаштувала грандіозне свято

6 вересня доньки відомої української співачки Камалії Арабелла і Мірабелла відсвяткували свій перший ювілей. Дівчаткам виповнилося 10 років.

Через повномасштабну війну в Україні співачка Камалія змушена жити окремо від своїх дітей. Так, співачка зі своїм вже колишнім чоловіком Мохаммадом Захуром домовилися, що дівчатка продовжать навчання у Лондоні і будуть проживати з батьком. А от сама Камалія вже повернулася в Україну. І хоч Арабелла і Мірабелла живуть і навчаються у Великобританії вже більше року, вони мріють повернутися додому і жити в Україні. Тож на своє день народження двійнята загадали лише одне бажання: відсвяткувати цей день у Києві. Про це Камалія розповіла у своєму Інстаграм-блозі.

Камалія на честь дня народження свого чоловіка Мохаммада Захура показала архівні фото
Камалія показала, як відсвяткувала 10-річчя доньок

Єдиний подарунок, якого вони щиро бажали, це відзначити своє 10-річчя в Києві.

, – розповіла Камалія.

Співачка зізналася, що вони з Захуром виконали це бажання доньок.

А нещодавно співачка поділилася знімком зі святкування дня народження Арабелли і Мірабелли. Так, на фото Камалія позувала з ексчоловіком та іменинницями на фоні  красивої фотозони. Фотозона була виконана в синьо-жовтих тонах, тому можна було зробити висновок, що свято було з патріотичним мотивом.

На фото Камалія, Мохамад Захур та  їхні доньки були щасливими, веселими та усміхненими.

Мій найдорожчий скарб, мої донечки. Ви єдине справжнє в моєму житті!!!

Люблю безмежно.

, – підписала фото Камалія.

Також Камалія у своєму Інстаграм-блозі зізналася, що її доньки вже поїхали у Лондон на навчання і вона дуже за ними сумує.

Нагадаємо, Камалія оголосила про розлучення з чоловіком навесні 2023 року. Співачка зізналася, що їм не вдалося пройти випробування війною. При цьому Камалія запевнила, що буде підтримувати теплі стосунки з Захуром, адже вони мають двох спільних дітей. Співачка дотрималася свого слова. Незважаючи на розлучення, Камалія і Захур часто проводять спільні сімейні вихідні з дітьми і навіть разом з’являються на світських заходах. Вони виглядають, як сімейна пара. Та насправді, експодружжя живуть окремо і не мають більше романтичних стосунків.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.