Закохана Христина Соловій стає більш жіночною: її чекав Жадан без одягу, але пощастило не йому, а фанатам

30-річна Христина Соловій останнім часом неначе з котушок злетіла. Завжди скромна співачка раптом стала дивувати шанувальників, виходячи на люди то без верхнього одягу, то без білизни.

Схоже Сергій Жадан розбудив чуттєвість у дівчині, яка крилася десь у далеких глибинах душі. От і маємо результат.

Концерт

Днями Христина Соловій вийшла на сцену в Києві у коротенькій червоній сукні. Звісно, під час благодійного виступу не лише співала, але й танцювала і навіть стрибала. Глядачі, що зібралися в перших рядах, мали можливість зазирнути підопічній Вакарчука під спідницю, переконавшись, що спідня білизна відсутня взагалі або настільки малюсінька, що зовсім не прикриває сідниць зірки.

І хоч на подругу Сергія Жадана посипалися зусібіч звинувачення у вульгарності й неприпустимості такої поведінки в присутності дітей, усе ж вдалося зібрати на потреби ЗСУ понад 100 тисяч гривень. Тож оголювалася Соловій не дарма.

30-річна Христина Соловій показала прихильникам оголені сіднички

Кліп

Не встигли вщухнути пристрасті з концертом без білизни, як Христина підлила ще більше олії у вогонь. На цей раз постала перед фоловерами в червоному купальнику. Шматочок відео зі словами з пісні “Поки любиш” дівчина оприлюднила в себе в Інстаграмі.

Знаменитість продемонструвала ідеальну фігуру й мокре волосся, яке беззастережно закидала за голову. Від такої картинки підписники не могли відвести очей, передивляючись шок-контент знову і знову.

У червоному купальнику з мокрим волоссям зірка виглядає дуже привабливо

Звісно, подібні випади з боку Христини не залишили байдужими й Сергія Жадана. Останнім часом парочку бачать усе частіше разом, а митець навіть розлучився з дружиною після багаторічного співжиття.