Забуті імена: колишня полтавчанка Яна Соломко поїхала в США, “перевзулась” та знов заговорила солов’їною

Ця молода жінка запам'яталась українським глядачам тільки завдяки тому, що вона брала участь у першому сезоні шоу "Холостяк". У фінал вона вийшла, але на перемогу харизми не вистачило.

Однак, цей проєкт відкрив дівчині з Полтавщини шлях у майбутнє. Яна розпочала кар’єру співачки, користуючись тим, що за тривалий час впродовж шоу “Холостяк” її так чи інакше популяризували.

У пошуках слави

Висот у музичній кар’єрі в Україні вона не досягла, тому у 2020 році відправилась у пошуках слави на росію. Широкому загалу не було цікаво, як складалась її кар’єра там, але після повномасштабного вторгнення довелося побачити Соломко на їхніх каналах, коли вона виступала перед військовими окупантами та навіть більше: вона присвячувала їм пісні, в одній з яких співала, що її коханий в їхній армії. Відтоді на ній завжди висить ярлик зрадниці.

Втім вона, як і раніше, не викликала до себе цікавості. І ніхто б до недавно не згадав цю співачку, якби у своєму інстаграмі Соломко не сповістила про те, що вона покинула росію та переїхала на проживання у США в місто Маямі. Але сколихнув користувачів навіть не стільки факт її втечі, скільки те, що на її сторінці з’явилося привітання з Днем знань українською мовою. Річ у тім, що вона віддала в американську школу свою доньку, тож був привід продемонструвати те, що вона є українкою.

Яна Соломко
Яна Соломко

Оскільки українського громадянства її ніхто не позбавляв, то принаймні за паспортом вона таки українка. Користувачі у соцмережах зробили висновок, що солов’їною Соломко заговорила не просто так, а, вірогідно, вона користується статусом української біженки в Америці. Судячи з усього, ці припущення не такі вже й безпідставні, оскільки після дописів українців про це, Яна заблокувала вхід на свою сторінку користувачам з України.

Популярне

Схожі статті

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.