Дайджест найгучніших шоубіз-новин за тиждень: про Бабкіна, Куценко, Шепелєва та інших за 1 хвилину

Нинішній тиждень не пройшов тихо і чимало знаменитостей "відзначилися". Розповідаємо про найгучніші події, які бентежили всі новинні стрічки.

Другий тиждень вересня, можна сказати, пройшов під егідою слова “відкриття”, адже маски спали навіть з тих зірок, які до останнього приховували своє справжнє обличчя.

Дмитро Шепелєв

Візьмемо до прикладу ведучого Дмитра Шепелєва. Шоумен білоруського походження завжди був шанованим гостем на українському телебаченні. Ви точно могли його запам’ятати за проєктом “Розсміши коміка”, де популярний чоловік знімався разом з нашим нинішнім президентом Володимиром Зеленським. Втім, вдівець Жанни Фріске максимально вже віддалився від колишніх своїх українських прихильників.

Дайджест найгучніших новин українського шоу-бізнесу за тиждень

Він поїхав в окупований Маріуполь, де залюбки давав інтерв’ю російським пропагандистським каналам, яким розповідав на фоні руїн міста про те, як важливо піклуватися про тварин. Проте, це не єдиний грішок зірки: виступав на концерті також і в окупованому Криму.

Куценко

Чомусь зайнятий ворогами Донбас ну дуже приваблює російських селебріті. Потягнуло туди розважати вояк з рф і Гошу Куценка. Відомо, що актор походить з України. Чого ж там, і прізвище має типове українське. Втім, нині він обирає бік далеко не наш.

Дайджест найгучніших новин українського шоу-бізнесу за тиждень

Сергій Бабкін

Оскандалився і співак Сергій Бабкін, який розбурхав мережу своєю новою піснею “Зрада”. Якщо прихильники артиста припустили, що композиція могла б бути просто відповіддю хейтерам, то інші поціновувачі шоу-бізнесу побачили у рядках певне лицемірство, а на фоні цього не забули й пригадати знаменитості й про те, що він був помічений у співпраці з росіянами. Цікаво, що відомий чоловік негативні коментарі у себе на сторінці в Інстаграмі ігнорує, а у сторіз репостить лише схвальні відгуки.

Не можна не згадати й також оновлення у підручниках української мови, де займенники дітям запропонували вивчати через творчість Макса Барських та Артема Пивоварова.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.