Мама Вєрки Сердючки під час концерту в Торонто пішла в розніс, ошелешивши охоронців: “Виносили на руках”

Вєрка Сердючка ненавидить, коли довкола все відбувається чинно й поважно. От її сценічна мама Інна Білоконь і відривається на концертах, як тільки може. Іноді це на межі фолу.

Нещодавній концерт Андрія Данилка неабияк потішив шанувальників гумористичного співу в Торонто. Найбільше відзначилася цього разу сценічна мама Вєрки Сердючки. У запалі танку, Інна Білоконь вирішила пробратися до фанів, щоб потиснути їм руки.

Охоронці носили маму Сердючки на руках

Та коли актриса спустилася зі сцени в залу і намагалася перелізти через парапет, що відділяв її від присутніх, у справу втрутилися охоронці. Вони підхопили маму на руки та віднесли назад на сцену, де, на їхню думку, їй було місце.

“Торонто, дякуємо. Сьогодні була справжня гуляночка”, – такий напис з’явився під кумедним відео борні Білоконь з накачаними хлопцями та дівчатами.

Слід відзначити, що мама Сердючки десь загубила спідницю і того вечора була у спідньому. Невже шанувальники розібрали одяг артистки на сувеніри?

Інша НП на гастролях

Турне Північною Америкою триває. І команда Андрія Данилка зазнала в дорозі чимало переживань. Коли артисти робили переліт у Нью-Йорк, літаку довелося екстрено приземлитися. Тож концерт у King’s Theatre Брукліну опинився під загрозою зриву.

Артисти, що мали намір спуститися по трапу в місці кінцевої зупинки, раптово опинилися на привітній землі в Коннектикуті. Літак уже майже дістався цілі, але аеропорт виявився надміру завантажений, тож посадку їм не дозволили.

Згодом почалася негода з сильним дощем, громом та блискавицею. Тож довелося приземлитися в іншому місті. Вирішили добиратися до місця концерту на автівці. Та за правилами аеропорту, речі під час грози не видаються.

Довелося чекати повернення багажу, а вже потім їхати. Концерт таки відбувся, щоправда, з годинним запізненням. Та ніхто не пішов. Фани дочекалися улюбленої зірки.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!