Тімуру та Інні Мірошниченко відмовили у всиновленні другої дитини: ведучий пояснив причину, чому так сталось

Відомий український телеведучий і шоумен Тімур Мірошниченко розповів, чому йому з дружиною не вдалось стати батьками вчетверте. Знаменитість назвав неприємну причину

Тімур Мірошниченко, відомий український телеведучий, і його вірна дружина, пані Інна, після початку повномасштабної війни серйозно замислились про те, що хочуть стати батьками названої дитини. Врешті, знамените подружжя таки втілило у життя свій план. Зірки пройшли довгий і складний процес, та зрештою вони змогли забрати додому сина Марселя, який тепер адаптується до нового життя.

Втім, як зізнався Тімур Мірошниченко у новому випуску шоу “Тихий вечір з Оленою Кравець”, насправді вони з дружиною хотіли стати батьками одразу двох дітей. Знаменитість зізнався, що, коли вони з коханою привели до своїх старших дітей сина Марселя, дітлахи спершу засмутились, що їхні батьки прийшли без сестри.

Тімур Мірошниченко пояснив, чому йому з дружиною не дали всиновити одразу двох дітей
Тімур Мірошниченко пояснив, чому йому з дружиною не дали всиновити одразу двох дітей

Пізніше у шоу знаменитий ведучий вирішив пояснити, чому саме їм відмовили у всиновленні двох дітей. За словами Тімура Мірошниченка, перед кожним, хто бажає стати названим батьком або матір’ю, стоїть справжнє випробування у вигляді довгих підготовчих курсів і огляду спеціалістів. Після цього фахівці роблять висновки – чи можуть люди всиновити дитину та за яких умов це відбуватиметься.

Тімур Мірошниченко зазначив, що йому та його дружині у висновку написали, що вони можуть забрати додому лише одну дитину. Зіркова пара очікувано поцікавилась, чому спеціалісти вирішили саме так. Тоді працівники комісії зазначили, що на це запитання їм можуть відповісти лише на додатковій консультації.

Тімур Мірошниченко розповів про те, що збирається стати батьком вчетверте
Тімур Мірошниченко розповів про те, що збирається стати батьком вчетверте

Врешті-решт, поділився відвертим зізнанням із глядачами у студії Тімур Мірошниченко, вони з дружиною серйозно налаштовані продовжувати намагатись усиновити дитину.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.