Ділити нічого, окрім собаки: Поліна Логунова та Дмитро Ступка після розлучення в Америці сваряться за песика

Спільне життя в Америці для Поліни Логунової та Дмитра Ступки не задалося. У січні пара оголосила про розлучення. Вони роз'їхалися, але офіційно стосунки поки не припинили.

Процес розлучення між зірковим подружжям Поліною Логуновою та Дмитром Ступкою вийшов на фінішну пряму. Залишилося кілька формальностей, і колишнє подружжя матиме на руках Свідоцтво про розірвання шлюбу.

Обоє воліли зробити це максимально мирно, щоб не травмувати донечку Богдану. Від негативних коментарів у бік один одного Поліна з Дмитром теж утримуються, тож дізнатися про справжні причини розбрату між ними неможливо.

Поліна Логунова знайшла кращу партію, аніж Дмитро Ступка

Жінка пояснила, що в якийсь момент обоє усвідомили, що краще жити нарізно. Логунова зі Ступкою не лише не з’ясовували стосунків привселюдно, але й не стали ділити зі скандалами спільно нажите майно.

Квартира, в якій подружжя мешкало в Києві, належить чоловіку. Автівки кожен купував собі власним коштом. Ділити якісь спільно придбані меблі чи інші коштовні речі там, за океаном, здається трішки смішним.

Поліна Логунова й донька Богдана вдоволені новими умовами життя

Питання виникли хіба що з приводу собаки. Але практична Логунова зауважила, що купували її для Богдани, то Дмитро не повинен вимагати свою частку тваринки.

Напевно, такою поступливою дружина Ступки-наймолодшого стала через нове кохання. Поліна дуже швидко завела нові стосунки після розриву. Партія виявилася доволі вдалою. Джордж має власну маркетингову кампанію та заробляє набагато більше, аніж блогерка, хоча в шлюбі з Дмитром було якраз навпаки.

Рожева сукня у Богдани від Джорджа, а собака – від тата

Логунова з донечкою нині мешкає у великому будинку нареченого під Лос-Анджелесом. Запопадливий американець навіть зробив задля Богдани дитячу кімнату в рожевих тонах. Донька Ступки у захваті від кольору стін, ліжка, іграшок у стилі Барбі. Її мама теж ніяк не дочекається офіційного документа, що стала вільною, аби швиденько стати на весільний рушник з 36-річним багатієм.

Популярне

Схожі статті

Слідом за Потапом забуде дорогу додому: Каменських підкорює іспанське телебачення неоднозначною піснею

Знаменита співачка Настя Каменських все частіше зʼявляється на іспанському телебаченні та все рідше на українському. Невже артистка планує кардинальні зміни у творчому шляху?

Полякова спекла паску сама, а Осадча і Ребрик купили: українські зірки показали, як відсвяткували Великдень

Серед українських знаменитостей майже не знайшлося тих, хто самостійно спік паски на Великдень. Та Оля Полякова вразила публіку своєю майстерністю і показала, як працює на кухні.

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.