Володимир Остапчук привіз свою нову дружину знайомитись із дітьми: Катерина Полтавська прилетіла у Канаду

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук привіз свою новоспечену дружину Катерину Полтавську знайомитись із дітьми від попереднього шлюбу

Володимир Остапчук має не лише цікаву професійну діяльність, але і неймовірно насичене особисте життя. Знаменитість був двічі офіційно одружений, а після другого розлучення закрутив роман із молодою журналісткою з Києва Катериною Полтавською. Нині зіркова пара живе разом, а шанувальники у мережі і взагалі підозрюють, що знаменитості могли таємно одружитись. Хай там як, але офіційних коментарів від закоханих не було.

Остапчук і Полтавська у Канаді

Нещодавно відомий ведучий Остапчук приїхав разом із дружиною Катериною Полтавською до Канади. Зіркова пара перелетіла океан не просто так – за кордоном у шоумена був запланований благодійний концерт і виступ. На своїй Інстаграм-сторінці чоловік розповідав, з якою ціллю прилетів у Канаду, втім багатьом здалось, ніби чоловік хоче побачитись із дітьми та познайомити з ними нову кохану.

Володимир Остапчук привіз свою дружину Катерину Полтавську до Канади
Володимир Остапчук привіз свою дружину Катерину Полтавську до Канади

Оскільки колишня дружина Остапчука з двома їхніми дітлахами нині живе у Канаді, шанувальники припустили, що шоумен не зможе покинути країну, не побачившись із сином та донькою. Втім, оскільки у блозі Остапчука та Полтавської не було жодних згадок про знайомство, ймовірно воно не відбулось.

До слова, раніше знаменитий ведучий Володимир Остапчук відповідав на запитання шанувальників, чи збирається знайомити свою дружину з дітьми від першого шлюбу. Телеведучий зазначив, що насправді він дуже хоче, аби його кохана побачила та поспілкувалась із найдорожчими людьми в його житті. Втім, додав Остапчук, не все залежить від нього. Ймовірно, таким чином шоумен натякнув на небажання колишньої дружини знайомити дітей із новою коханою свого ексчоловіка.

Володимир Остапчук поки не познайомив дружину зі своїми дітьми від першого шлюбу
Володимир Остапчук поки не познайомив дружину зі своїми дітьми від першого шлюбу

Нагадаємо, що раніше відомий український шоумен і телеведучий був одружений з Оленою Войченко. Знаменитості прожили разом близько 13 років, але врешті-решт розлучились. Після розриву знаменитості продовжують спілкування, адже виховують разом двох спільних дітей – сина та доньку.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.