У російської акторки Марії Машкової знайшлася сестра з родини Зеленських: вона з Харкова (ФОТО)

Довгий час Міла з Харкова вважала родинний зв'язок із російською актрисою Машею Машковою звичайною родинною легендою. Та генеалогічне дерево підтвердило, що вони сестри.

Володимир Машков – відомий путініст. Навіть доньку Машу Машкову, яка мешкає в Америці й дотримується прогресивних поглядів, закликає повернутися на терени росії та покаятися. Чоловік навіть не підозрює, що має з українцями спільне коріння.

Меланія Зеленська з чоловіком-революціонером

У житті харків’янки сталася історія, гідна сюжету індійського кіно. Міла знала, що її прапрабабуся Меланія Зеленська була заміжня за революціонером Євгеном Зеленським. Бабуся розповідала онуці, що Машкови є їхніми родичами, та Міла не вірила.

А коли дізналася, що у Володимира Машкова бабусю звали Надія Зеленська, вирішила пошукати в Інтернеті генеалогічне дерево. І, на диво, відшукала родинний зв’язок з акторською династією з сусідньої країни.

Меланія Зеленська та її праправнучки Маша та Міла

Про своє відкриття Міла вирішила розповісти не Володимиру Машкову, а його доньці Марії. Написала в соцмережі. Та відповіла за 5 хвилин. Виявляється, Машкова збирається поставити виставу за щоденником прапрабабусі харків’янки. Отак українка в Америці раптово знайшла старшу сестру-росіянку.

Нині Міла виїхала з Харкова й опинилася в Австрії. А коли перебувала в обласному центрі й потерпала від російських обстрілів, Машкова її підтримувала, як могла. В будинку мами харків’янки повибивало вікна, і Маша допомогла.

Сестри домовилися, що в жовтні представлять книгу про їхню прапрабабусю Меланію разом. Збираються зробити це у Молдові. Потім разом візьмуться до підготовки вистави. Нині Машкова не спілкується зі своїм батьком через невідповідність поглядів. Марія підтримала Україну, а її батько виступає за необхідність вбивати українців.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.