Услід за колишньою дружиною Дорофєєвою Володя Дантес відмінив концерти: “До останнього думав, що все мине”

Надя Дорофєєва відмовилася виходити на сцену у Відні через технічні негаразди. В її колишнього чоловіка Володимира Дантеса зовсім інша ситуація – значне погіршення стану здоров'я.

У своєму Інстаграм-акаунті Дантес сповістив прихильникам не вельми приємну новину. Артист змушений скасувати деякі заплановані концерти, оскільки почав задихатися і не може співати.

У рамках концертного туру “Чуєш” 25 і 26 вересня Володя планував з’явитися перед шанувальниками в Кременчуці та Черкасах. Але фани не дочекаються свого улюбленця, оскільки в нього виникли проблеми з бронхами. Він не те, що кашляє, а просто задихається.

Володимир пояснив, що змушений змінити деякі дати виступів. Він просто не розрахував своїх фізичних сил. Почав знімати нову програму “Будинок Культури”. Задля цього довелося відвідати Херсонщину та Миколаївщину.

Відчув нездужання, але на лікування часу не було, оскільки знімався в шоу “Я люблю Україну” та репетирував виставу в палаці “Україна”. У підсумку співак отримав ускладнення хвороби.

“Відчуваю себе хе*ово, коли жаліюся, – поскаржився Дантес, – але ще гірше – кашляти й задихатися під час і після виступу”.

Володимир сподівався, що все минеться, і він таки продовжить тур містами України, але довелося взяти тайм-аут, щоб привести себе до тями.

“Давайте з вами зустрічатись, але трішечки в нові дати”, – запропонував артист фанам.

Підписники переважно поставилися до посту Дантеса з розумінням:

“30+. Що поробиш? Одужуйте!”

“Вова, бережи себе, будь ласка, по перше, для себе, по друге, для мами та коханої Даші, по третє, для нас!”

Деякі раділи, що встигли відвідати концерт у Дніпрі й отримати купу позитивних емоцій. Інші бідкалися, що вже запланували подорож на концерт улюбленця в інше місто, забронювали житло, а тепер треба чекати півтора місяця нової дати.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.