Настя Каменських стала донором і показала, як це було: “Кожен з нас має допомагати й рятувати життя”

Настя Каменських останнім часом не дуже часто радує шанувальників новинами зі свого життя. А днями надзвичайно здивувала, завітавши на станцію переливання крові й ставши доноркою.

Співачка виклала у своєму Інстаграм-акаунті відео, з якого стає зрозуміло, що Настя Каменських відвідала станцію переливання крові. Спочатку зірка поспілкувалася з лікаркою, підписала якісь папери, здала кров із пальця, їй зміряли тиск.

Потім справа дійшла до основної програми. Настя лежала на канапі разом з іншими жінками й весело перекидалася з ними словами, допоки медикині робили свою справу – брали кров із вени знаменитості. Отак Каменських долучилася до доброї справи, не пошкодувавши своєї крові задля порятунку чийогось життя:

“Здавати кров – це дарувати надію, дарувати можливість нового дня для тих, хто потребує допомоги”.

Дружина Потапа відзначила, що крові потребують люди під час операції, військові, люди, хворі на рак, діточки з різними тяжкими діагнозами. Тож кожен може долучитися до подібної благої справи.

Настя взяла участь у програмі донорства крові в рамках спільної соціальної ініціативи “Зіркова донація”, яку організували музичний портал “Музвар” укупі з проєктом “ДонорUA”.

Звісно, подібний пост не залишив байдужими підписників Насті Каменських, і зірка зібрала чимало сердечок й купу позитивних коментів:

“Ви велика молодець. Це дуже добра справа. Нещодавно терміново потрібні були донори для близької людини. Ви навіть не уявляєте, як важко знайти людину, яка погодиться здати кров”.

“Дякую вам, Анастасіє, за вашу працю, підтримку і любов. Ви справжня і щира людина”. “Дуже рада, що в Україні є такі люди”.

“Щасливі були доєднатися до чудової справи”.

Та не обійшлося й без ложки дьогтю у цій діжі меду:

“Хто хоче, той давно вже здає. Без показових відео”.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.