Злата Огнєвіч розповіла, як на одному зі своїх концертів забула слова власної пісні: “Це був реально провал”

Відома українська співачка пригадала, як на одному зі своїх концертів вона забула текст та мелодію власної пісні. Знаменитість розповіла, як їй вдалось вирішити неприємну ситуацію

Злата Огнєвіч, відома українська співачка та громадська діячка, нещодавно вирішила потеревенити зі своїми шанувальниками. Відповідаючи на різні запитання своєї авдиторії, знаменитість пригадала про найбільший провал в її житті. За спогадами артистки, це сталось ще декілька років тому – до пандемії коронавірусу та повномасштабної війни в Україні.

Тоді Злата Огнєвіч виступала з концертом у Львові, але в один момент усвідомила, що просто забула текст власної пісні. Сталось це на завершення виступу, коли гості попросили артистку заспівати на біс. Українська співачка вже збиралась співати власну композицію, але в один момент усвідомила, що не може пригадати ні текст пісні, ні навіть її мелодію.

Злата Огнєвіч розповіла про невдачу, яка спіткала її на сольному концерті декілька років тому
Злата Огнєвіч розповіла про невдачу, яка спіткала її на сольному концерті декілька років тому

Артистка пригадала, як на тому самому концерті з нею, за її словами, сталась справжня амнезія. Співачка не просто забула одне слово з пісні або куплет – з голови вилетіло буквально все, що було пов’язане саме з тією композицією. Злата Огнєвіч зізналась, що таке в її творчій кар’єрі трапилось вперше та востаннє, втім від цього така ситуація дивує її не менше.

“Розумію, що не можу пригадати з неї жодного слова… Зі мною просто сталася амнезія”, – зізналась шанувальникам відома українська артистка.

Злата Огнєвіч пригадала найбільший провал за все своє життя
Злата Огнєвіч пригадала найбільший провал за все своє життя

Крім того, знаменитість розповіла, як їй вдалось вирішити неприємну ситуацію. Злата Огнєвіч пригадала, що тоді замість неї пісню заспівав її гітарист. Музикант грав та співав у мікрофон, поки поруч із ним стояла авторка композиції та підспівувала. Хай там як, але відома українська співачка наголосила, що більше вона не допускала, аби з нею траплялось щось подібне.

Популярне

Схожі статті

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.