Юрій Горбунов назвав суму, яку зібрали на підтримку захисників на аукціоні: “Ви можете в це повірити?”

Відомий український телеведучий у своєму Інстаграм-блозі розповів, яку суму вдалось зібрати на благодійному аукціоні у Рівному, організованому задля підтримки ЗСУ

Юрій Горбунов, відомий український телеведучий і шоумен, на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповів, як минув благодійний аукціон. Захід відбувся у Рівному, а головною метою було зібрати два мільйони гривень на забезпечення потреб української армії на фронті. Юрій Горбунов виступав ведучим аукціону та розповів, що присутнім вдалось перевиконати план.

Горбунов ділився кадрами та відео протягом усього благодійного заходу. На самому початку аукціону знаменитість зізнався, що його дуже надихає атмосфера на заході. За словами ведучого, всі були об’єднані спільною метою – зібрати якомога більше коштів, які можуть допомогти українським захисникам на передовій.

Юрій Горбунов показав кадри з благодійного аукціону у Рівному та розповів, скільки там зібрали грошей
Юрій Горбунов показав кадри з благодійного аукціону у Рівному та розповів, скільки там зібрали грошей

Крім того, у своєму Інстаграм-блозі Юрій Горбунов показав декілька лотів, які розігрувались на самому початку аукціону. Знаменитість продемонстрував різні цінні речі, так чи інакше пов’язані з війною в Україні. Пізніше відомий український ведучий показав присутніх на заході. Серед гостей були присутні й українські військові.

Врешті, Юрій Горбунов повідомив, що гості та всі, хто взяв участь у благодійному аукціоні, зуміли перевиконати план. За словами ведучого, на заході вдалось зібрати майже 4 мільйони гривень, що практично вдвічі перевищує заплановану суму. Горбунов розповів, що на аукціоні вдалось зібрати 3 мільйони та 754 тисячі гривень.

Юрій Горбунов розповів, скільки вдалось зібрати грошей на підтримку ЗСУ у Рівному
Юрій Горбунов розповів, скільки вдалось зібрати грошей на підтримку ЗСУ у Рівному

Знаменитий український ведучий і шоумен подякував кожному, хто долучився до заходу та зізнався, що він приємно вражений такими підсумками вечора.

Популярне

Схожі статті

Рецепт дізналася від кухарів. Тепер готую тільки так, і завжди хочеться ще: шоколадна шарлотка з грушами

Шарлотка - це знайома всім і звична страва. Вона дуже проста, її можна подати на сніданок, обід, як десерт або взяти з собою на роботу. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадної шарлотки.

З лососем і полуницею: переможниця “МастерШеф-12” показала новий рівень окрошки – рецепт вже тут

Валерія Матрохіна, українська кулінарка та переможниця проєкту "МастерШеф-12", на особистій сторінці в Інстаграмі розповіла, як готувати незвичайну окрошку.

Чому я раніше не знала цей рецепт? Уся сім’я підсіла на таку вечерю: соковиті пельмені з ідеального тіста

Пельмені - це знайома всім універсальна страва для всієї родини. У домашніх умовах їх можна зробити дуже соковитими та ніжними. Сьогодні ми підготували рецепт, який нікого не залишить байдужим.