Померла мама Ірини Білик

На особистій сторінці у соціальних мережах українська співачка Ірина Білик поділилася зі своїми підписниками трагічною новиною — її мама пішла з життя.

На своїй особистій сторінці в соціальних мережах 50-річна співачка Ірина Білик повідомила трагічну новину — не стало найріднішої їй людини, мами.

Ганні Яківні 10 березня виповнилося 72 роки. Жінка все життя пропрацювала інженером на авіазаводі, а останні роки трудилася шеф-кухарем на телеканалі “Інтер”.

Білик була дуже близькою зі своєю мамою, співачка часто брала її на різні офіційні прийоми і світські заходи. Жінка також підтримувала теплі відносини з усіма колишніми чоловіками і залицяльниками своєї дочки.

Ирина Билык с мамой
Ірина Білик з мамою

Сама ж співачка розповіла, що як раз почала роботу над новою піснею, яку збиралася присвятити мамі.

“Цілий ранок думала про те, як це буде красиво, і як моїй Мамі буде приємно її почути, але життя розпорядилося по своєму … моя Мамочка почує цю пісню вже на небесах. Прощай, улюблена Мамочка”, — написала артистка у себе в особистому блозі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.