Катя Полтавська влаштувала на день народження чоловіка купу сюрпризів: про таке Остапчук не міг і мріяти

27 вересня Володимиру Остапчуку минуло 39 років. З цієї нагоди третя дружина шоумена приготувала купу сюрпризів. Чим здивувала Катя Полтавська благовірного?

Володя з Остапчук із Катею Полтавською живуть разом уже довгенько. Та, схоже, й досі не перейшли зі стадії романтичних стосунків у рутину буденності. От і з нагоди дня народження коханого 23-річна блогерка підготувала купу несподіваних подарунків.

Катя зовсім тайкома від іменинника зняла номер у готелі на кілька днів, щоб ніхто не завадив побути з коханим наодинці. Та це був не єдиний сюрприз для винуватця свята. Дівчина подарувала Володимиру iPhone.

Іменинник був трішки ошелешений подібним подарунком, адже зазвичай коштовні речі мають дарувати жінкам чоловіки, а не навпаки. Розгублений Остапчук, хвалячись перед підписниками новою річчю, зауважив:

“Система зламалася”.

Він і справді минулого року подарував коханій Катрусі телефон. Полтавська залюбки користується гаджетом і не збирається його змінювати на свіженький iPhone 15. Дівчина зазначила, що дочекається виходу 16-ої моделі, от тоді й пред’явить Володі вимогу придбати нову іграшку.

Катя потурбувалася, щоб номер у готелі відповідав урочистості моменту. Прикрасила кошиком троянд, повітряними кульками та тортиком з доволі непристойним написом. Серед блискучих кульок у жовто-зеленій гамі можна побачити величезного кота. Певно, він, на думку дружини, символізує особу іменинника.

Голубки весело проводять час разом. Щойно пройшлися по червоному хіднику музичної премії Музвар. Схоже, Катерина навіть не встигла перевдягнутися. Оскільки в готельному номері вітає чоловіка в тому ж шкіряному костюмі, що складається з бюстьє та довгої спідниці.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.